Genel

Güzelleşmek İçin Bilmeniz Gereken 5 sır

İşte güzelleşme yolunda bilinmesi gereken 5 sır;
1.Nemlendiren Maskeler:
Cilt yaz aylarında aşırı sıcaktan çektiği kadar kışında soğuyan havalardan çekmektedir. Kuruyan cilt yüzeyi üzerinde yapılan makyaj hiçte hoş durmayacaktır. Cildin nem dengesini korumak için bol bol cilt nemlendirici maskeleri kullanın ki cildiniz normal sağlığına kavuşsun. Saç bakımı da kış aylarında özen ister saç sağlığını olumsuz yönde etkileyen rüzgâr saç diplerini kuruturken saçların kırılmasına ve yıpranmasına neden olur. Cilt gibi saç dipleri için de nemlendirici maskelere yönelin.

2.Dudaklara Peeling Şart!
Arkadaşlar kış aylarında koyu renkli rujlar moda biliyorsunuz güzelleşmek için ruj sürüp çıkmadan önce dudaklarınıza peeling yapmak şart. Aksi halde ölü derilen sürülen rujun duruşunu bozar ve çatlak dudak görüntüsüne neden olur. Koyu tonlu ruj arasında dudak renginiz ortaya çıkar ve kötü bir görüntü oluşmasını sağlar..

3.Kalın kaş Olmazsa Olmaz
Biz kadınların kaşları sürekli evrim değiştirir öyle değil mi?  Bazen olabildiğince ince bazen ise olabildiğine kalın. 2015 kış modasında kalın kaş modası geri döndü. Kaşlarınızı kalınlaştırmak adına hemen badem yağına sarılın bol bol gece yatarken uygulayın ve kaşlarınızın kısa sürede çoğalmasını sağlayın bu sayede istediğiniz kalın kaşlara sahip olarak sonbaharın güzelleşme modasına ayak uydurabilirsiniz.

4.Allık Uygula:
Son ahar ve kış aylarında soğuk havalardan etkilenen cildimiz renk değişimine uğrar suratımızı bembeyaz olur ve soluk bir görüntü alır. Kışa rağmen pembe yanaklara sahip olmanın da kolayı var. Tabi ki allık uygulamak.

5.Göz Kalemi
Göz kalemi makyaj yaparken olmazsa olmaz ürünlerin en başında yer alır. Fakat göz kalemini doğru şekilde uygulamak önemlidir. Aksi halde istenen maksimum güzelliğe ulaşılamaz. Mesela iri gözlere sahip olmak için göz kalemi, gözün dış kısmına eğer küçük gözler istenirse de mutlaka göz kalemi gözün iç kısmına sürülmelidir.

Kamu haberleri, sınavlar, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, spor, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. Ayrıca Twitter üzerinden #kamupersoneli hashtagi ile dile getirilmesini istediğiniz herşeyi bizlere ulaştırabilir, sosyal medyada da kamu gündeminden haberdar kalmaya devam edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara