Gündem

Başbakan Yaralıları Ziyaret Etti

Ankara’da 13 Mart 2016 tarihinde bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Bu saldırı da yaralanan vatandaşlarımız çevre ilçelerde ki çeşitli hastanelere kaldırıldılar ve bu hastanelerde tedavilerine başlandı. 
 
Bu yaralılardan birkaçı da Ankara İbn-i Sina Hastanesinde tedavi altına alındı. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu İbn-i Sina Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.  
 
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu, başkent Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısının bütün bir millet olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu, terör saldırılarını gerçekleştirenler dünyanın en barbar, en alçak odaklarıdır. Evlerine gitmek için otobüs durağında bekleyenler yada sevdiklerine kavuşmak için otobüsün içinde olanlara karşı bu hain terör saldırısını gerçekleştirenler insan olamazlar dedi.  
 
Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik terör saldırısında yaralanıp Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu yapılan ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklama yaptı.  

Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmasının başında hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet yaralı vatandaşlara ise acil şifalar dileyerek sözlerine devam etti. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu büyük milletler, zor dönemlerde karşı karşıya kaldıkları sınamalardaki tutumlarıyla tarihe geçerler dedi.