İşkur İş İlanları

İŞKUR tarafından çağrı merkezine Bin 21 personel alımı yapılacaktır!

İŞKUR‘un resmi sayfasında, güncel iş ilanları kapsamında 83 çağrı merkezi elemanı, 931 çağrı merkezi müşteri temsilcisi ve 7 çağrı merkezi takım lideri olmak üzere toplamda 1.021 çağrı merkezi personel alımı yapılacaktır.

Çağrı merkezi personel alımı ile ilgili yayınlanan iş ilanları aşağıda, başvuru linkleri ile belirtilmiştir. İlgili linki aratarak başvuru sayfasına ulaşabilir ve açılan sayfadan genel başvuru şartlarını öğrenebilirsiniz.

1 – Çağrı merkezi elemanı alımı iş başvurusu için BURAYI TIKLAYINIZ>

2 – Çağrı merkezi müşteri temsilcisi personel alımı iş başvurusu için BURAYI TIKLAYINIZ>

3 – 7 Çağrı merkezi takım lideri personel alımı iş başvurusu için BURAYI TIKLAYINIZ>

Çağrı Merkezi Elemanı Ne İş Yapar?

Çağrı merkezi elemanı, satın aldıkları ürün ya da hizmetler ile ilgili sorun yaşayan veya soruları olan kişilere destek sunarak müşteri hizmetlerinin kilit noktasında yer alan kişidir. Müşterilerin sorularına yanıt vererek, sorun yaşayan kişilere çözüm önerileri getiren çağrı merkezi elemanları, bilgilerini ve yetkilerini aşan durumlarda durumu ilgili departmana yönlendirmekle yükümlüdürler. Ürün ya da hizmet satışı yapan bütün kurumsal firmaların çağrı merkezi departmanları bulunmaktadır. Yeni çalışma arkadaşına gereksinim duyan firmaların oluşturdukları çağrı merkezi elemanı iş ilanları için başvuran adaylar, işe alınmaları halinde kısa süreli bir eğitimden geçmektedirler. Diksiyonu düzgün, dışa dönük, kibar, sabırlı ve pozitif kişiler, çağrı merkezi elemanı iş ilanı veren firmaların çalışmak isteyeceği özelliklere sahiptirler. Satış bölümüne bağlı olarak da çalışabilen çağrı merkezi müşteri temsilcileri, ikna kabiliyeti yüksek ve satış yeteneği olan kişiler arasından seçilmektedir. Müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için çağrı merkezi elemanı ilanları veren firmalar, yabancı dil ve bilgisayar bilgi düzeyi yüksek olan kişileri bünyelerine katmak istemektedirler. Doğrudan çağrı merkezi olarak hizmet veren firmaların yanı sıra; büyük ölçekli kurumsal firmaların kendi içlerinde çağrı merkezi departmanları bulunmaktadır. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin yayınladığı iş ilanları için başvuran ve işe alınan temsilciler, performansları doğrultusunda yükselme ve farklı departmana geçme şansı bulabilirler.

5 Yorum

  1. Işe ihtiyaç var çalışmak istiyorum deniyim yok öğretirseniz mutlu olurum sevinirim çağrı merkezî çalışmak güzel belkide yorucu meslek bi yandan helal anlın teniyle para kazanmak güzel bi varlık

  2. Işe ihtiyaç var çalışmak istiyorum deniyim yok öğretirseniz mutlu olurum iyi günler