Politika

'Berat Albayrak AK Parti'den istifa edecek' iddiası

Önkibar kendisine ait Youtube kanalından Bakan Albayrak’ın ekonomideki sorunlar karşısında başarılı adımlar atamadığına dair değerlendirmelerde bulundu.Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’ın ekonomideki başarısızlıklarının kendisinde oluşturduğu baskıdan ötürü istifa edeceğine yönelik iddiaların olduğunu belirten Önkibar, “Böyle bir durumda Albayrak’ın gurur meselesi yapıp AKP’den istifa edeceği bile söyleniyor ancak ben buna pek ihtimal vermiyorum. Zira Albayrak, birçok sırra sahip bir isim. Muhtemelen gönlünü alma babında başka bir bakanlık verilecektir. Albayrak’ın yerine Mahfi Eğilmez’in dahi yoklandığını öğrendim ama hiçbiri bu kaotik tabloda görev üstlenmek istemiyor” dedi.

Daha önce konuya ilişkin fikirlerini açıklayan Gazeteci Hadi Özışık da “Bakan Albayrak kötü bir insan değil tek kötü tarafı damat etiketini üstünde taşıması” dediği yorumunda “Ben Berat Albayrak’ın değiştirileceği düşüncesindeyim. Toplum beklentisi bu yönde ama Tayyip Erdoğan’ın da birtakım şeylerini gördüğünü, duyduğunu, yaşadığını biliyoruz. Yani AK Parti için çok tehlikeli bir sürece girdiğimizi görüyoruz.” cümlesini kullanmıştı.

Bir Yorum

  1. istifa eden gidiyor fakat devlet görevinde yapılan hatalar, yanlış yönetimler hep millete kitleniyor. Aslında kim hatalı yönettiyse ona ödetilmeli. A bakanı geliyor B bakanını suçluyor B bakanı geliyor A bakanını suçluyor neticede hatayı hep millet çekmiştir ama yönetenlerin yediği önünde yemediği arkasında :)

  2. Damada göre her şey güllük gülistanlık. Ülke batıyor umrunda değil. Ne ehliyet ne liyakat ne de ahlak hiçbirsey yok bu adamda. Damat koltukta olduğu her dakika akp oy kaybediyor. Çok itici ve başarısız biri. Akp en yandaş anket firmasına da anket yaptırsa sonuç damadı halkın %80 den fazlası istemiyor olacaktır. Halk enayi değil. Piyasalar sokak herşeyi anlatıyor. Bu damat ekonominin içine tükürdü resmen. Ah avrupada herhangi bir ülkede olsa birgün bile koltukta tutmazlardı bunu. Daha önce akp ye oy veren biri olarak söylüyorum. Damat varsa oy yok!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Bakanlığa geldiği günden beri ekonomi ivmesi hep kötü belliki yatırımcının güveni yok. Eee kendi şirketlerini adaletle yönetemeyen, çalışanların paralarını ödemeyen bir yönetici nasıl koca ülkenin ekonomisini yönetebilir ki …

  4. Sebahattinin yalan atıp rezil olduğu iddialar.
    1.tayyip yunanistana kaçtı.15 temmuz gecesi
    2.amerika temmuz 2019 da turkiye ye saldıracak.
    3.trump yaprırim yapacak.