İşkur İş İlanları

İŞKUR üzerinden 14 şehirde paketleme işçisi alınacak!

İlanlara başvurabilmek için en az ilkokul mezunu olmak yeterli. İstanbul, İzmir, Ankara ve Konya gibi pek çok şehir için paketleme işçisi ilanı bulunmaktadır. Özel kurumların yayımlamış olduğu bu ilana başvurabilmek ve şartları öğrenmeniz için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.

HANGİ İLLER ALIM YAPIYOR?

Paketleme işçisi olarak görev almak isteyenler için başvurunun verildiği iller şu şekilde:

Konya, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Manisa, Yalova, Kocaeli, Samsun, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Çankırı, Uşak, Kilis

BAŞVURU ŞARTLARI

Paketleme işçisi olarak görev almak isteyen vatandaşlar, başvuru şartlarını araştırmaktadır. Başvuru şartları şu şekildedir:

– İletişim becerisinin yüksek olması
– Aktif ve dinamik çalışılmalı
– Tercihen emekli olmamak (50 yaşını geçmemek)
– Disiplinli olarak çalışmak
– İlköğretim, lise ve önlisans mezunu olmak (İlanlara göre eğitim durumu değişkenlik gösterebilmektedir)
– T.C vatandaşı olmak
– Yüz kızartıcı suç ve 6 ayı geçen adli cezanın olmaması
– İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak
– İşini engelleyebilecek sağlık sorununun olmaması

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İŞKUR ilanlarına internet üzerinden online olarak başvurabilirsiniz. Koronavirüs salgını kapsamında başvurular artık online olarak alınmakladır. İlanları görüntülemek ve başvuru şartlarını öğrenmek için İŞKUR resmi sayfasına giriş yapmalısınız. İŞKUR’a giriş yapmak ve ilanlara başvuru yapmak için TIKLAYIN

İŞKUR’A NASIL KAYIT YAPILIR?

İŞKUR bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların, ilk olarak İŞKUR’a kayıt olması gerekmektedir. Üye olmak zorunludur. Üye olan kişilerin kayıt esnasında doğru ve eksiksiz bilgi vermesi gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra, internet üzerinden çeşitli alanlardaki iş ilanlarını araştırabilir, iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

İŞKUR üzerinden 14 şehirde paketleme işçisi alınacak!İŞKUR üzerinden 14 şehirde paketleme işçisi alınacak!İŞKUR üzerinden 14 şehirde paketleme işçisi alınacak!

Bir Yorum

  1. İstanbul Bahçelievler yenibosna oturuyorum bene iş arıyorum çok acıl iş ihtac var 4 5 boşta ya ne iş olusan yaparım tel 05466890791