Genel

Mercedes Kadir hayatını kaybetti!

Malatya Ak Parti İl Başkanlığı, Malatya’nın önemli sembolü haline gelen Mercedes Kadir’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Yaz kış demeden, sırık tahtadan arabası ile Malatya’nın bir ucundan diğer ucuna gezen ve Malatyalılar tarafından çokça sevilen Mercedes Kadir’in ölümüne ilişkin açıklama yapan Parti teşkilatı, şu paylaşımda bulundu;

‘’Malatya’mızın sevilen yüzü Fatih Kaydı namıdiğer #MercedesKadir‘in vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz’’ denildi.

Mercedes Kadir hayatını kaybetti!

MERCEDES KADİR ÖLÜM SEBEBİ NEDİR?

Malatya’da “Mercedes Kadir” olarak tanınan Fatih Kaydı, Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi’nde ki evinde hayatını kaybetti. Daha önce solunum yetmezliğine bağlı rahatsızlığı sebebiyle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Kadir’in vefat haberini Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Evinde fenalaşan Mercedes Kadir’in Ambulansla Hastaneye giderken hayatını kaybettiği bilgisi verildi

Malatya’da “Mercedes Kadir” olarak tanınan Fatih Kaydı, geçtiğimiz aylarda solunum yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi altına alınmıştı.