Politika

Cemal Enginyurt ilk defa itiraf etti! Meral Akşener kazanmıştı

Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’yi eleştirdiği ve fındık üretici savunduğu için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) ihraç edilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu milletvkili Cemal Enginyurt bomba bir itirafta bulundu.

MHP’DEN İHRAÇ EDİLEN ENGİNYURT’TAN BOMBA İTİRAF

“Meral Akşener seçimi kazanmıştı ben iptal ettirdim” sözleriyle gündeme bomba gibi düşen itirafta bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu milletvkili Cemal Enginyurt Twitterda TT listesine girerek gündem oldu.

AKŞENER KONGREYİ KAZANMIŞTI

“Sayın Akşener’le ilgili FETÖ’cü denildi, bölücü denildi, yıkıcı denildi, siyasi ayağı araştırılsın, Yurtta Sulh Konseyi diyenler sorgulansın denildi, her şey söylendi Sayın Akşener için… Hayatının 41 yılını bu davaya vermiş Cemal Enginyurt’u Tarım Bakanı’nı eleştirdi diye, fındığa sahip çıktı diye attınız evden, Meral Akşener’i eve davet ettiniz! Olmuyor. ” diyen Enginyurt, “Ben olsam etmezdim ama sayın genel başkanın takdiri. Ben yorumu ülkücülere, Türk milliyetçilerine bırakıyorum.” dedi.

İPTAL ETTİRDİK

Bomba itirafta ise Enginyurt, “”Meral Akşener 19 Haziran’da kongreyi 715 imzayla kazandığında ben mahkemeye verdim Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve ben iptal ettirdim kazandıkları kongreyi. Ben iptal ettirdim; kazanmıştı. Kazandıkları kongreyi iptal ettirdik.” ifadelerini kullandı.

AKŞENER’İN CEVABI MERAK KONUSU OLDU

Enginyurt açıklamalarının ardından Akşener’in açıklaması merak konusu oldu.