Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Mersin Üniversitesi 6 Sözleşmeli Personel Alımı gerçekleştirecek.  Mersin Üniversitesi Rektörlüğü’nden 4/b Alım ilanı yapıldı. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden de yapılan ilana göre genel şartlar şu şekilde;

Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Mersin Üniversitesi Personel Alım ilanına Başvuruda bulunacak adayların Türk Vatandaşı olması, Kamu haklarından herhangi bir mahrumiyetinin bulunmaması, Türk Ceza Kanununun 53 ncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa dahi ; kasten işlenen bir suçtan ötürü 1 sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına çarptırılmış veya affa uğramış olsa bile başvuruda bulunamaz. Yine adaylar devlete karşı işlenen herhangi bir suçtan mahkum olmamalı, kaçakcılık vb suçlardan hüküm giymemiş olmalı.
Başvuruda bulunacak adayların askerlik hizmetini yerine getirmiş olması ya da askerlik hizmetini ertelemiş , askerlik çağına gelmemiş olması gerekiyor. İlanın yayımlanma tarihi olan 28 Mart 2016 pazartesi’den itibaren en geç 15 gün içerisinde başvuru formu ve talep edilen belgelerle birlikte Sağlık Araştırması ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne şahsen müraacat etmeleri gerekiyor. Posta ya da başkası aracılığıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
Başvuruda bulunan adaylar içerisinde lisans mezunları için 2014 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı esasa alınacak, başvurular incelendikten sonra ataması yapılacak olan adayların isimleri mersin üniversitesi resmi internet sayfasından (www.mersin.edu.tr) duyurulacak.

Başvuru sırasında talep edilen belgeler ;  Adayların başvuruları esnasında  2014 KPSS(B) grubu sınavının sonuç belgesini ( KPSSP3 puanı gösteren belge), mezun olduğu okulun diploma fotokopisini, kimlik fotokopisini, Başvuru formunu ilgili birime teslim etmesi gerekiyor.
Personel Alım İlanının Orjinali İçin TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net