Akademik Personel

5 Üniversite bugün duyurdu! 112 akademik personel alımı yapılacağı açıklandı!

Akademik personel alım ilanı bekleyenler için araştırma görevlisi olmak üzere prof. Kadrolarına kadar alım yapılacağı duyuruldu.

BAKANLIK SAYFASINDA YAYIMLANDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kamu personel alım ilan sayfası üzerinden yayımlanan akademik personel alım ilanlarında 5 farklı üniversite tarafından 112 akademik personel alımı yapacağını açıkladı.

5 FARKLI ÜNİVERSİTE 112 AKADEMİK PERSONEL ALINACAK

Akademik personel alım ilanı yayımlayan üniversiteler arasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 33 Öğretim Üyesi, Bursa Teknik Üniversitesi 6 öğretim elemanı, Kafkas Üniversitesi 23 öğretim üyesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 37 öğretim üyesi, Şırnak Üniversitesi 13 öğretim elemanı alacağını belirtti.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Akademik personel alım ilanı başvuru şartları şöyle:

-18 Yaşını doldurmuş olmak.

-Belirtilen bölümlerden mezun olmak.

-Belirtilen öğretim seviyesini tamamlamış olmak (Dr. Doç. vs.)

-Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 5772 sayılı Kanunla değişik 23. , 24/e ve 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulları sağlamış olmaları gerekir.

-Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 4. Doçent kadrosuna Profesörler, Doktor Öğretim Üyesi Kadrolarına Profesör ve kadro unvanı Doçent olanlar müracaat edemez.

-Başvuruda istenen aşağıda belirtilen tüm belgelerin belirtilen adres üzerinden elektronik olarak yüklenmesi gerekmektedir. 

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ