Teknoloji

Teknoloji Bakanından flaş WhatsApp açıklaması!

WhatsApp’ın bu kararı sonrasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından son dakika bir açıklama geldi. Bakan Varank yaptığı açıklamasında WhatsApp’ın sözleşmesine ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu.

0x0-son-dakika-whatsapptan-gizlilik-sozlesmesi-aciklamasi-15-mayisa-ertelendi-1610741101941.jpg

TÜRKİYE’DEKİ VATANDAŞLARA DA SAYGI GÖSTERİLMESİ GEREKİYOR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, yaptığı açıklamasında Türkiye Cumhuriyeti’ndeki vatandaşlara da AB’de bulunan vatandaşlara gösterilen saygının gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, yaptığı açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Türkiye’de, Türk vatandaşları üzerinden ticari faaliyet yürütüyorsanız, bu insanlara karşı sorumlusunuz. Sıradan insanların haklarına riayet etmek, kişisel verilerine, mahremlerine saygı göstermek zorundasınız. Bu, Avrupa’daki insanlar için geçerli olduğu kadar Afrika’daki insanlar için de Türkiye’deki insanlar için de geçerlidir”

5fffdc8079da3e1a54736bf4.jpg

15 MAYIS’A ERTELENMİŞTİ

WhatsApp geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında yeni kararın 15 Mayıs tarihine kadar ertelendiğini duyurmuştu. Firma tarafından yapılan açıklamada kullanıcılara yapılacak olan değişikliğin daha iyi anlatılabilmesi için kararın 15 Mayıs’a kadar ertelendiği belirtildi.

Bir Yorum