Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Çarşamba günü..

Gelen bir son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt – Giresun – Niğde – Zonguldak 7. Olağan İl Kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan, canlı yayında yaptığı açıklaması ile herkesi heyecanlandırdı.  Yaptığı açıklamasında Çarşamba günü millete sesleniş konuşmasının özellikle dinlenilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamasında, “Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi istiyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim. Ha CHP, ha HDP, hiçbir fark yok” ifadesini kullandı.

“YÜRÜTTÜĞÜMÜZ MÜCADELEYİ ZAFERE ULAŞTIRACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti’nin mayası medeniyetimize, ülkemize, milletimize hizmet etme anlayışıyla yoğrulmuştur. Milletimize hizmetkarlığımızı, ülkemizi daha çok kalkındırarak, daha çok güçlendirerek gösteriyoruz” ifadelerini kullanarak, şu açıklamayı yaptı:

“Ülkemizin tarihi bir atılımın içinden geçtiği şu dönemde milletimizle olan gönül bağımızı daha güçlendirerek yürüttüğümüz mücadeleyi zafere ulaştıracağız”

Salgın döneminde dünya genelinde yapılan yatırımları hatırlatarak, “Kinleri, hırsları ve karanlık hesapları özellikle kendi ülkelerinin felaketini dileyecek kadar yollarını şaşıranlara ne desek boş. Ama her şeye rağmen vaktimizin ve enerjimizin tamamını kullanarak herkes gibi bunlara da doğruyu, hakkı, hakkaniyeti, yaptıklarımızı ve hedeflerimizi anlatmayı sürdüreceğiz. İçlerinden bir kişiye bile bu hakikatleri gösterebilirsek ülkemize hayırlı bir hizmet vermiş oluruz” dedi.