EkonomiGenelGündem

Dev indirim yarın başlıyor! 4 gün boyunca devam edecek!

Gelen bir son dakika haberine göre 4 gün boyunca Ptt.AVM.com üzerinden cep telefonu, beyaz eşya, altın ve bakım ürünü gibi pek çok ürün indirimli olarak satışa sunulacak. 16 Şubat tarihinde başlayacak olan indirim 19 Şubat tarihine kadar devam edecek. Detaylar haberimizde

Ptt.AVM.com vatandaşların ihtiyaçlarını uygun yollardan karşılamasına yardımcı olmak adına 16 – 19 Şubat tarihleri arasında büyük indirim kampanyasını uygulamaya başlayacak.

4 GÜN 4 GECE SÜRECEK

PTT AVM üzerinden yapılacak olan 4 gün 4 gece indirim kampanyası vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Onlarca ürünlerde 4 gün boyunca devam edecek olan dev indirim sayesinde vatandaşların ihtiyaçlarını ekonomik olarak karşılaması sağlanacak.

PEK ÇOK EŞYA İNDİRİMLİ SATILACAK

Yapılan açıklamada vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması adına beyaz eşyadan, bakım ürünlerine, giyim ürünlerinden, bilgisayar ve araç bakım ürünlerine kadar pek çok indirim uygun fiyatlardan satışa sunulacak. Binlerce farklı tarza hitap edebilecek olan ürünlerin sunulduğu www.ptt.avm indirim kampanyası 16 Şubat’tan itibaren başlamış olacak.