Bilim, Teknoloji

Honda Civic özel olarak ayarlanmış amortisörler ile birlikte geliyor!

2021 Honda Civic serisi için artık bir Coupe modeli olmayacak. Ancak şirket, 2022’de gelecek modellerin tamamını yenilemeyi planlıyor. 600 adetlik bir 2021 Honda Civic Type R Limited Edition satışa sunulacak. Parlak siyah vurgulara sahip özel bir Phoenix Yellow boyayla birlikte gelir. BBS dövme alüminyum jantlar, yeniden kalibre edilmiş direksiyon ve özel olarak ayarlanmış amortisörler ile birlikte bazı ağırlık azaltma modifikasyonları da yapıldı.

MPG ve MPGe Karşılaştırması  

Araç olağanüstü yakıt ekonomisi elde etmeye devam ediyor. Manuel şanzımanla 26/36 mpg olarak tahmin ediliyor. Bununla birlikte, bir CVT ile donatılmış hatchback daha da iyi sonuç verir ve 31/40 mpg’ye ulaşır.

Yeni 2021 Honda Civic yalnızca sedan veya hatchback olarak mevcuttur. Otomobil üreticisi şimdilik coupe modelini durdurdu.

2021 Honda Civic LX fiyatı

2021 Civic LX yurt dışı fiyatının 21.000 dolar civarında başlamasını bekliyoruz. Sedan 158 beygir gücünde dört silindirli bir motora sahipken, hatchback 174 beygir gücünde turbo şarjlı dört silindirli bir motor sunuyor. Ayrıca, sedan standart olarak manuel şanzımanla gelirken, hatchback bunun yerine bir CVT’ye sahip.

Honda Civic Sport modelleri

2021 Honda Civic Sport modelleri, yedi inçlik dokunmatik ekran, sekiz hoparlörlü ses sistemi, Android Auto, Apple CarPlay, basmalı düğmeyle çalıştırma, yakınlık anahtarsız giriş, deri kaplı direksiyon simidi ve iki gibi daha standart özelliklerle birlikte gelir. USB bağlantı noktaları.

Honda Civic EX sedan

EX sedan temel motor ve CVT ile birlikte gelirken, hatchback bunun yerine yükseltilmiş 180 beygir gücünde motora sahip.

Honda Civic EX-L modeli

EX-L, otomatik karartmalı dikiz aynası ve deri kaplamalı koltuklar dahil olmak üzere daha da fazla özelliğe sahiptir.

Honda Civic Touring

Serinin en iyisi olarak, hem Touring hem de Sport Touring modelleri, yükseltilmiş stereo sistemleri, yağmur algılayıcı ön cam silecekleri ve bir navigasyon sistemi içeriyor.

Honda Civic2021 modeli

Hibrit veya Tamamen Elektrikli 2021 Honda Civic 

Şu an itibariyle Honda’nın Civic Hybrid veya Electric modelini yayınlama planı yok. Bunun yerine, otomobil üreticisi boşluğu dolduruyor gibi görünen Honda Insight’ı sunuyor.

2021 ile 2020 modelleri arasında çok fazla fark yok.

Honda Civic teknik özellikleri

Performans ve Güvenilirlik 

Henüz Honda’nın güvenlik testleri ile nasıl derecelendirileceği hakkında bir fikrimiz yok, ancak önceki model kadar iyi olmasını bekliyoruz. Karşılaştırma için IIHS’den En İyi Güvenlik Seçimi unvanını kazandı .

Honda

İç Hacmi

Beş yolcu Civic, sedan modeliyle birlikte 15.1 fit küplük bir bagaj sunuyor. Hatchback Civics, arka koltukların arkasında 22,6 veya 25,7 fit küp bulunuyor ve bu koltuklar katlandığında 46,2 fit küp çıkıyor.

Dış Hacmi

2021 Civic’in 16, 17 veya 18 inç jantlarla ve ayrıca sekiz dış renk seçeneği arasından seçiminizle birlikte gelir.

Kaynak: https://kamuisilanlari.net/konu/teknoloji/