İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

23 SYDV şubesine KPSS’siz personel alımları başladı! Deneyimli deneyimsiz herkes başvurabilir!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kamu İş İlanlarıı üzerinden 23 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı şubelerine KPSS'siz personel alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR güncel iş ilanlarına göre bay bayan toplam da 81 personel alımı yapılacak. Ağırlıklı olarak beden işçisi alımının yapılacağı SYDV iş ilanları için başvurular nasıl yapılır? Hangi SYDV şubelerine personel alımı yapılıyor?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının 23 şubesine İŞKUR üzerinden işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvuruların başladığı SYDV iş ilanları için merak edilen tüm detaylar haberimizde

HANGİ KATEGORİLERDEN ALIM YAPILACAK?

KPSS şartsız SYDV personel alımlarını araştıranlar için İŞKUR personel alım ilanlarını yayımladı. KPSS’siz personel alımlarda genellikle “Hasta Bakım Elemanı,” Temizlik Görevlisi” ve “Beden İşçisi” kategorilerine alım yapılacağı görüldü. İlanların detaylarını incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

SYDV BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı için başvuru şartları, her ilana göre değişkenlik gösteriyor. Alımın yapılacağı kategorilere değişkenlik gösteren başvuru şartlarına haberin devamındaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

23 SYDV ŞUBESİNE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İŞKUR üzerinden yapılacak olan personel alım için hangi SYDV şubelerine alım yapılacağı merak konusu oldu. İşte İŞKUR güncel SYDV iş ilanı veren kurumlar:

Balıkesir İvrindi SYDV Pers. Alımı

Aydın Buharkent SYDV

İzmir Kiraz SYDV

Çorum Uğurludağ SYDV

Erzurum Oltu SYDV

Mersin Silifke SYDV

Aydın Buharkent SYDV

Çankırı Kızılırmak SYDV

Van Çaldıran SYDV Pers. Alımı

Bursa Yenişehir SYDV

Sivas Ulaş SYDV

Konya Hadim SYDV

Kastamonu Şenpazar SYDV

Şanlıurfa Halfeti SYDV

Kilis Musabeyli SYDV

Samsun Salıpazarı SYDV

Burdur Çavdır SYDV

Manisa Kırkağaç SYDV

Eskişehir Alpu SYDV

Kırıkkale Bahşılı SYDV

Aydın Bozdoğan SYDV

Tokat Almus SYDV

Sivas Yıldızeli SYDV

GÜNCEL SYDV İLANLARINA ULAŞMAK VE BAŞVURU ŞARTLARINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN