Ekonomi

Akbank resmen duyurdu! 3 ay boyunca ücretsiz!

Dev bankalardan olan Akbank müşterileri için çok önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Mart ayı sonuna kadar başvurulması durumunda 3 ay boyunca Cebe POS ürününden esnafların ücretsiz olarak yararlanabileceklerinin altını çizdi. Detaylar haberimizde

İşletmelerin kolay ve güvenilir ödeme almanın öneminden bahseden banka, bu kapsamda hizmete sunduğu bir kampanyayı açıkladı. Buna göre KOBİ’ler için Cebe POS ürününü için başvuruda bulunanlara bu hizmeti 3 ay boyunca ücretsiz verileceği açıklandı. Başvurular Mart sonuna kadar devam edecek.

ANDROİD CİHAZLAR ANINDA POS’A ÇEVRİLİYOR

Özellikle Android cihazları anında POS’a çeviren bu uygulama sayesinde, esnafların kolay ve güvenilir bir şekilde ödeme almaları sağlanıyor. Çeşitli illerde bulunan esnaf odaları ve noter odaları ile anlaşma yapan Akbank, hizmetin 3 ay boyunca ücretsiz sunulacağının da altını çizdi.

CİHAZI OLMAYANLARA DA CİHAZ İNDİRİMİ

Aynı zamanda Cebe POS uygulaması için uygun telefonu olmayan KOBİ’ler için de seçili olan bazı Galaxy cep telefonlarında yüzde 30’dan fazla indirim yapılacağı da aktarıldı. Uygulama ancak Android tabanlı akıllı cep telefonlarında çalışabiliyor.

MOBİL ÖDEMEYE TALEP ARTTI

Konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Şebnem Dağ Güven, koronavirüs sebebiyle son dönemde temassız, QR ve mobil ödemelerin hızlı bir şekilde arttığının altını çizerek, şunları söyledi:

“İşletmelerin bu teknolojilerden faydalanarak kolayca ve güvenli bir  şekilde ödeme almalarını sağlıyoruz. İş yerleri, Cebe POS uygulamasını anında  kullanarak temassız ve QR ödeme almaya başlayabilecek. Bununla beraber  işletmelerimizin Cebe POS ürünümüze ulaşımını Samsung ile başlattığımız iş  birliğiyle kolaylaştırdık. Müşterilerimize Cebe POS’u yükleyip ödeme  alabilecekleri Android tabanlı Samsung Galaxy cep telefonlarını mart boyunca  yüzde 30’u aşan indirimlerle sunuyoruz”