Ekonomi

Altın fiyatları düşüşüyle herkesi şaşırttı! Değer kaybediyor! 19 Mart güncel altın fiyatları ne kadar?

Vatandaşların her gün merakla takip ettiği altın fiyatları, dün açıklanan faiz kararından sonra düşmeye devam ediyor. Her geçen saat değer kaybetmeye devam eden altın, fiyatlarıyla da şaşırtmaya devam ediyor. Piyasalardan alınan son bilgiye göre gram altın dün 421 TL’den alıcı bulurken bugün 408,80 TL’den alıcı bulmaya başladı. Peki, haftanın son gününce güncel altın fiyatları ne kadar?

Yeni haftaya yükselişle başlayan altın, haftanın son gününde tersine bir grafik çizmeye başladı. Dün Merkez Bankası faiz kararının beklenenden yüksek tutmasından sonra fiyatlar resmen dibi görmeye başladı. 19 Mart Cuma günü altın fiyatları şu şekilde aktarıldı:

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatı dün 421 TL’den işlem görürken, bugün 408,39 TL’den işlem görmeye başladı. Satış fiyatı olarak ise 408,48 TL’den işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN

Çeyrek altın dün 686 TL’den işlem görürken, bugün satış fiyatının 679 TL olduğu ve ortalama 669 TL’den işlem görmeye başladığı aktarıldı.

YARIM ALTIN

Yarım altın fiyatları da diğer altınlar gibi düşmeye devam ediyor. Dün 1.370 TL’den alıcı bulurken, bugün 1,332 TL’ye kadar geriledi. Kapalıçarşı’dan ise satış fiyatı olarak 1.355 TL olduğu aktarıldı.

CUMHURİYET ALTINI

Cumhuriyet altını alış fiyatı 2,664 TL iken, satış fiyatı 2,700 TL.