Kültür-sanat

Lucifer 5. sezon 2. kısım yayın tarihi açıklandı! Lucifer yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Netflix’in en çok sevilen ve ülkemizde de sıkı takipçileri olan Lucifer dizisi son olarak 2020’nin Ağustos ayında izleyicilerle buluşmuştu. Koronavirüs sebebiyle çekimlerinin ertelendiği dizinin yayın tarihi de ertelenmişti. Lucifer hayranları, internet üzerinden Lucifer 5. sezon 2. kısım ne zaman yayınlanacak? sorularını sormaya başladı. Beklenen açıklama Netflix Türkiye tarafından yapıldı. İşte Lucifer yeni bölüm yayın tarihi..

Lucifer 5. sezon 2. kısım yayın tarihi gelen bir son dakika haberi ile açıklandı. Dizinin Lucifer karakteri ve Netflix Türkiye tarafından yapılan ortak açıklamayla birlikte dizinin yeni bölüm yayın tarihi, tüm izleyenlere ilan edildi.

LUCİFER 5. SEZON 2. KISIM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Lucifer dizisi, 5. sezonu 2 parça halinde izleyenlerle buluşacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda ilk parça izleyenlerle buluşturulurken kalan ikinci kısmın ne zaman yayınlanacağı merak konusu olmuştu. Yapılan son açıklamayla birlikte Lucifer yeni bölümleri 28 Mayıs tarihinde izleyenlerle buluşacak.

LUCİFER 6. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin son sezonu olan ve final sezonu olarak da adlandırılan Lucifer, 6. sezonunun ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Dizinin 5. sezonunun ikiye bölünmesi ile birlikte Lucifer 6. sezonun 2022 tarihinde yayınlanacağı tahmin ediliyor. Konuyla ilgili sadece 5. sezon . kısım ile ilgili açıklama geldi.