İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Belediyeye çok sayıda beden işçisi alınıyor! Başvurular yarın son!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kamu Kurum Dışı İşçi Alım üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan personel alım ilanı kapsamında Kazancı Belediyesi’ne çok sayıda beden işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Müracaat koşullarının belirtilmediği ve geçici olarak yapılacak personel alımı için merak edilen detaylar haberimizde mevcut..

Başvuruların 19 Nisan tarihinde başladığı Belediye personel alımı için son başvuru tarihi 22 Nisan olarak ifade edildi. Başvuruların şahsen olarak yapılacağı Kazancı Belediyesi (Ermenek/Karaman) için adayların hazırlaması gereken belgeleri bulunuyor.

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK

KPSS’siz işçi alımı için başvurular şahsen yapılacak. Kazancı Belediyesi personel alım için başvuru bilgileri şu şekilde:

BAŞVURU TARİHLERİ: 19.04.2021 – 22.04.2021

Başvuru Adresi: Kazancı Belediyesi (Şahsen)

Telefon: 0338 756 71 60

E-Posta: bilgi@kazanci.bel.tr

Görüşme Bilgisi: 22.04.2021 Saat: 10.00

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru koşulları için sadece “Sağlık koşulları uygun olmak” ifadesi aktarıldı. Bu şartı taşıyan adaylar, başvuru için şu belgeleri hazırlaması gerekiyor.

Dilekçe

2 adet fotoğraf

Adli sicil kaydı

Nüfus kaydı

Sağlık raporu

Nüfus cüzdan fotokopisi

Mezuniyet belgesi

İLAN METNİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Bir Yorum

  1. Doğalgaz tesisat ısıtma ve soğutma çelik boru kaynakcisiyim serfiyikam var elektro fizyon kaynak serfiyikam var 20 yıldır bu sektordeyim. E sınıfı ehliyetim var 11 yıldır almışım