Genel

A101’den alışveriş yapacaklar dikkat! 7 – 16 Mayıs tarihleri için açıklama geldi!

Bir önceki gün İçişleri Bakanlığı’ndan 81 il valiliğine market konulu genelge gönderildi. Gönderilen genelgeye göre zincir marketler kapanma döneminde sadece temel ihtiyaç malzemelerini satabilecek. bunun üzerine vatandaşlar A101 aktüel ürünlerinin ne zaman satılacağını merak etmeye başlarken, A101’in resmi web sayfası üzerinden açıklama geldi.

A101, resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında 7 – 16 Mayıs tarihleri arasında mağazalarda parfümeri ve makyaj malzemeleri, elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye , giyim ve aksesuar, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat , zücaciye vb. ürünlerin satılmayacağı duyuruldu. Müşterilerin ürünleri A101 uygulaması ve internet sayfası üzerinden de 7/24 yapabileceği aktarıldı.

A101’İN AÇIKLAMASI

Vatandaşlar tarafından merak edilen sorulara yanıt amacı ile yazılı bir açıklama yayımlayan A101 şu açıklamayı yaptı:

“T.C. İşleri Bakanlığı tarafından koronavirüs salgını kapsamında alınan Market Tedbirleri Genelgesi gereğince 7-16 Mayıs 2021 tarihleri arasında mağazalarımızda parfümeri ve makyaj malzemeleri, elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim ve aksesuar ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, zücaciye vb. ürünlerin satışı yapılmayacaktır.

A101 Kapıda uygulamamızdan ve a101.com.tr internet sitemizden ise haftanın 7 günü 24 saat sipariş verilebilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur”