Gündem

Bilim Kurulu toplanıyor! İşte masadaki konular!

Türkiye koronvairüs salgınında son dönemlerde büyük bir başarı elde etti. Vaka sayılarının düşürülmesi ile birlikte dün ilk defa 1 milyonun üzerine doz aşı uygulandı. bunun üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Bilim Kurulu toplanacak. Saat 16.30’da yapılacak olan toplantı sonrasında Bakan Koca açıklama yapacak.

Bilim Kurulu’nun masasında hangi konular var? Yeni normalleşme adımları gelecek mi? Hangi kararlar alınacak? Bugün saat 16.30’da başlayan toplantı sonrasında Bakan Koca saat 18.30’da YouTube kanalı üzerinden canlı yayınla birlikte açıklama yaparak, son durumu aktaracak.

MASADA HANGİ KONULAR VAR?

Türkiye’yi yakından ilgilendiren ve bir süredir devam eden kademeli normalleşme adımlarına yenisinin eklenip eklenmeyeceği merak ediliyor. Haziran ayı içerisinde başlatılan büyük aşı seferberliğinde son durumun değerlendirilmesi bekleniyor.

Aynı zamanda kademeli normalleşmenin Haziran ayında sona ermesi beklenirken, Temmuz ayında hangi adımların atılacağı da merak konusu oldu. İşte bugün düzenlenecek olan Bilim Kurulu toplantısında kademeli normalleşme kapsamında atılması planlanan adımların da masaya yatırılması bekleniyor.