İş İlanlarıİşkur İş İlanları

İŞKUR’dan Evden Çalışma Fırsatı! İŞKUR Evde Paketleme İşi Nedir?

İŞKUR, milyonlarca ev hanımına maddi destek sağlamak ve bunun yanında hem ev ekonomisi hem de ülke ekonomisi adına katkıda bulunmak için evde paketleme işi ilanı yayımlıyor. Ev hanımları dışında salgın nedeniyle işten ayrılmak zorunda kalan kadınların da çalışabildiği bir iş olan evde paketleme işine başvuru talepleri giderek artmış durumda.

İŞKUR, ev hanımlarına destek olmak amacıyla evde nikah şekeri, sabun, tel toka, kulak çubuğu paketleme ve poşet katlama gibi işlere başvuru imkanı sağlıyor.

Proje bağlamında, ev hanımlarının hem ev ekonomilerine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmaları bekleniyor.

Kayıt yapıldığında uygun işin bulunması durumunda sistemde kayıtlı olan iletişim bilgileri üzerinden başvuruda bulunan kişiyle iletişime geçiliyor.

İŞKUR’a bağlı olan kurumlar tarafından başlatılan alımlar ayrıca ev hanımlarını çalışma hayatına teşvik ediyor.

Günde birkaç saat ayrılarak yapılan evde paketleme işi, ev hanımlarına ve pandemi nedeniyle evden çalışmak zorunda kalan kadınlara kendi bütçelerini oluşturma ve aile bütçesine katkıda bulunma fırsatı tanıyor.

Günde ortalama 4 saat çalışan vatandaşlar aylık 1000 TL civarında ücret elde edebiliyorlar. Zaman içinde el çabukluğu da kazanan kişiler daha kısa sürelerde daha çok gelir sahibi olabiliyorlar.

Başvurular Nasıl Yapılıyor?

Başvurmak isteyen kişiler başvurularını kendilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek yapabiliyorlar. ‘Evde ek iş’ formu dolduran vatandaşların iletişim bilgileri alınıyor.

Ayrıca kadınların eğitim ve sertifika bilgileri de dikkate alınıyor. Açık pozisyon bulunduğunda kendilerine ait cep telefonlarına SMS yoluyla iletilen işi kabul edenler anında işe başlayabiliyor.

İşi kabul eden ve çalışmaya başlayan ev hanımları kendi gelirlerini elde ederken, hem aile bütçesine hem de devlet bütçesine katkıda bulunmuş oluyorlar.

Bir Yorum