Ekonomi

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor! 3 ay geri ödeme yok! 10 bin TL, 20 bin TL, 30 bin TL..

Kredi çekmek isteyen vatandaşlar ihtiyaçlarını bir an önce karşılayabilecekleri kredi paketlerini inceliyor. 3 ay geri ödemesiz kredi müjdesi verildi.Normalleşme sürecinin yeni başlamasıyla vatandaşların ödeme yapabilmesi için biraz daha zamana lüzumları olması sebebiyle 3 ay geri ödemesiz kredi kampanyaları duyurulmaya başlandı.

Acil nakit ihtiyacı olanlar için güzel haber geldi. Özellikle QNB Finansbank, Vakıfbank ve Akbank tarafından yeni kredi kampanyaları duyuruldu. Bankalar yaptıkları açıklamasında ödemelerin 3 ay sonra başlayacağı duyurulacağı aktarılırken, vatandaşlar başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

3 AY GERİ ÖDEMESİZ KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

3 ay geri ödemesiz kredi için QNB Finansbank yaptığı açıklamasında, hesabı olan müşterileri için “Hemen Başvur” butonundan başvuruda bulunabilecekleri açıklandı. Başvuruların online olarak yapılacağı gibi 0850 220 85 73 numaralı hat üzerinden de 7/24 başvuru yapılacağı duyuruldu.

AKBANK DUYURDU

QNB Finansbank gibi Akbank tarafından da açıklama yapıldı. Akbank yaptığı açıklamasında acil kredi ihtiyacı olanlar için 3 ay geri ödemesiz lüzum kredisinden yararlanabilecek. 36 ay vadeli Akbank kredi kampanyası 100 Bin TL’ye kadar sunulacak.

Banka yaptığı açıklamasında erteleme vadesinin de kredi vadesinin içerisinde olduğunu ifade etti. Bu sebeple kredi geri ödemeleri 33 ayda yapılacak. Bu durumda krediler 92 gün ertelenebilecek.

VAKIFBANK

Kamu bankası olan Vakıfbank tarafından da önemli bir açıklama yapıldı. İhtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler 3 ay geri ödemesiz kredi kampanyasından yararlanabilecek. Başvuruda bulunacaklar, 3 ay sonra taksit ödemeye başlayabilecek.