Ekonomi

Halkbank yeni kampanyasını duyurdu! Kefil, şart ya da koşul aranamadan herkese komisyonsuz verilecek!

Halkbank yeni kampanyasını duyurdu. Banka yaptığı açıklamasında hesabında parası olmayan kişilerin bile anlık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için uygulamaya sunduğu kampanyasını açıkladı. Açık hesap üzerinden 100 TL kullanılması durumunda sadece günlük 0,08 TL ödeme yapılacağını açıkladı.

Acil nakit ihtiyacı olan kişiler için Açık hesap hakkında açıklama yapıldı. Banka tarafından yapılan açıklamada hesapta para olmadan limit dahilinde Bank24 ve şubelerden para çekilebileceğini duyurdu.

Halkbank açıklamasında, “Açık Hesabınızdan 100 TL kullandığınızda günlük sadece 0,08 TL* ödersiniz” ifadesini kullanırken, açık hesap için başvuruların Halkbank’ın resmi adresi, Halkbank internet şubesi ya da Halkbank Dialog üzerinden yapılabileceği açıklandı.

HALKBANK AÇIK HESAP ÖZELLİKLERİ

Limitiniz dâhilinde Şubelerimizden veya Bank24’lerden nakit çekebilir, Havale, EFT gibi bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Açık Hesap’ın tanımlı olduğu vadesiz hesaptan gerçekleştirilen elektrik, su, telefon gibi düzenli fatura ödemeleriniz ile kredi kartı, kredi taksiti ödemeleriniz gecikmeye uğramadan zamanında yapılır.

Açık Hesap’ın tanımlı olduğu vadesiz hesaba, herhangi bir nakit girişi olduğu takdirde öncelikle kredili bakiye kapatılır.

Kredili bakiye için faiz hesabınızın eksiye geçtiği dönem boyunca günlük olarak hesaplanır ve talebinize bağlı olarak aylık veya üç aylık dönem sonlarında hesabınıza yansıtılır.

Limit kullanımlarınız için masraf ya da komisyon alınmamaktadır.