İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Türkiye geneli 19 bin 645 işçi alımı yapılıyor! 18-50 yaş arası herkes başvurabilir!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR9 üzerinden yeni personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yayımlanan son ilana göre Türkiye geneli 19 bin 645 işçi alımı yapılacak. Yapılacak personel alımında kamu kurumları KPSS şartı arayabiliyorken, özel kurumlar için yaş ve diğer şartları taşımak yeterli olacak. İşçi alımı için detaylar haberimizde..

İŞKUR iş arayanlar için yeni işçi alım ilanlarını yayımladı. 29 Temmuz İŞKUR güncel iş ilanlarına göre toplam da20 bine yakın işçi alımı yapılacak. Çeşitli iller için yapılacak olan personel alımında adayların taşıması gereken başvuru şartları ve ilan detayları ayrıntılı olarak haberimizde..

KPSS’Lİ KPSS’SİZ ALIMLAR

Alımların büyük bir kısmını KPSS şartı olmadan yapılacağı açıklandı. Bunun dışında kamu kurumları kısmında yer alan bazı ilanlarda beden işçisi kategorisinde KPSS puan şartının aranabileceği ifade edildi. Adaylar, başvuruda bulunmadan önce ikamet ettiği illerdeki ilanları detaylı olarak incelemeleri gerekiyor.

İŞKUR İŞ İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR iş ilanları sayfası üzerinden yayınlanan son ilana göre 19 bin 645 kişi işçi olarak işe alınacak. Alımlara başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

En az ilköğretim mezunu olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekt

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN