İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Adalet Bakanlığı 18 sözleşmeli personel alımı için ilan verdi

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alım ilanı verildi. Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile, kurum bünyesine 18 sözleşmeli mühendis alınacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Sözleşmeli personel alım ilanına başvuracak adaylarda aşağıdaki genel şartlar aranıyor:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2020-KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği veya Matematik Mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

İlan metninde ayrıca adaylar için özel şartlar da bulunuyor. Her bir alan için belirlenen özel şartları aşağıdaki link üzerinden görebilirsiniz.

ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU SÜRECİ

Başvurular bugünden itibaren başladı, 24 Eylül’e kadar devam edecek. Adaylar başvurularını, e-Devlet üzerinde Adalet Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirecekler ve duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Sisteme yüklenmesi gereken belgeler ise aşağıdaki şekildedir:

Bilgi ve tecrübe düzeyini gösterir sertifika ve sair belgeler,

Fotoğraflı detaylı özgeçmiş,

Sağlık açısından engeli bulunmadığına dair yazılı beyan,

SGK dökümü veya ıslak imza ve kaşe ile onaylanmış çalışma belgesi,

Güvenlik Soruşturması Formu

Belirtilen bölümler dışındaki bölümlerden veya yurtdışındaki üniversitelerin denk bölümlerinden mezun olup başvuru yapabilen adayların başvurularının değerlendirmeye alınabilmesi için e-devlet başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” aşaması altında bulunan “Denklik Gösterir Belge” alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekiyor.