EkonomiGenelGündem

Akbank’tan ihtiyaç sahiplerine anında 10.000 TL kredi! Ödemeler 3 ay sonra başlıyor

Akbank, müşterilerine tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri için kişiye özel ödeme planlı İhtiyaç Kredisi’ni duyurdu. Akbank ihtiyaç kredisi seçenekleri ile düğün masrafları, ev yenileme veya bireysel gereksinimler gibi birçok ihtiyaçlar kolaylıkla gideriliyor. Acil nakit ihtiyaçları için uygun faiz oranları ve uzun vadeli tüketici kredisi ile cepler rahatlıyor.

100 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerini Akbank, 36 ay vadeyle nakit sıkıntısı çekenlere sunuyor. Krediye başvurular ise tek tıkla internet bankacılığı üzerinden, cep telefonlarından veya direkt olarak banka şubelerinden yapılabiliyor. Ayrıca 3 ay ertelemeli ödeme imkanı da bulunuyor.

18 yaşından büyük, risk ve istihbaratta olumsuzluk durumu bulunmayan herkes kredi başvurusunda bulunabiliyor.

10 BİN TL KREDİ İÇİN ÖRNEK ÖDEME PLANI

KREDİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kimlik belgesi

Vatandaşlık numarasının yer aldığı nüfus cüzdanı veya pasaport

Adres belgesi

Son döneme ait elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturası (Faturalar, kişinin kendi adına ya da aynı soyadı taşıyan aile bireylerinden biri adına düzenlenmiş olmalıdır. Fatura temin edilemiyor ise son bir aya ait ikametgah belgesi getirilebilir.)

Gelir belgesi:

Ücretli çalışan için, SGK hizmet dökümü/SGK Prim Ödeme Belgesi, en son aya ait maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge

Kamu çalışanı için, kamu güncel çalışma belgesi, gelir belgesi

Emekli için, emekli tanıtım kartı ve emekli aylığı tahsis belgesi ya da emekli maaşına ilişkin banka hesap cüzdanı

Serbest çalışan için, son yıla ait vergi levhası, son yıla ait bilanço ve gelir tablosu/işletme hesap özeti, ticaret sicil gazetesi/oda kayıt belgesi.

Menkul geliri elde edenler için, faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı.