İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel Alımı

Kamuya en az lise mezunu memur alımı yapılıyor! Başvurular başladı

Düzce Üniversitesi tarafından çok önemli bir ilan yayımlandı. Bu ilanda en az lise mezunu memur alımı yapacağı ifade dildi. Söz konusu ilana başvuruların 23 Eylül’de başladığı belirtilerek 7 Ekim’e kadar devam edeceği bildirildi.

İLANIN AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak yayımlanan ilanda “Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinde (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 2(iki) adet sözleşmeli personel alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar Üniversitenin resmi web adresi olan personelbasvuru.duzce.edu.tr adresinde yer alan “Sözleşmeli Personel / Sürekli İşçi Başvuru ve Sonuç İşlemleri” kısmından online olarak müracaatta bulunmaları gerektiği bildirildi. Ayrıca başvurular için bazı belgelere ihtiyaç duyuluyor. Bu belgeler ise şöyle:

BAŞVURU BELGELERİ

1- Başvuru Formu

2- Fotoğraf

3- Özgeçmiş (CV)

4- Diploma

5- KPSS Lise sonuç belgesi

6- Nüfus cüzdanı

7- Askerlikle ilişkisinin bulunmadığına dair belge (erkek adaylar için)

8- Başvurulacak pozisyonda aranan nitelikler ile ilgili belgeler (sadece mezuniyet sonrası alınan deneyim belgeleri geçerli sayılacaktır.)

9- Sağlık Kurulu Raporu (Asil olarak yerleşen adaylardan istenilecek olup, tam teşekküllü hastanelerden (devlet/üniversite) alınmış olması gerekmektedir.)

ARANAN ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu doğrultuda adaylarda aranan şartlar şöyle oldu:

1- Türk vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

3- Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişikleri bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

4- 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.