Gündemİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

İki ayrı kurum İŞKUR üzerinden duyurdu: Toplamda 128 kamu işçisi alınacak! KPSS şartsız İŞKUR personel alım ilanları

İŞKUR‘a eklenen son ilanlara göre iki ayrı şehirde iki ayrı kamu kurumu personel alımına başlıyor. İŞKUR kurum dışı kamu işçi alım ilanlarında yayımlanan ilanlarla birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Van Büyükşehir Belediyesi’ne alım olacağı duyuruldu. Alımlar KPSS şartsız olarak yapılacak olup çoğunlukla şoför kadrolarına gerçekleşecek. İki kurumun ilanlarının detaylarını haberimizden bulabilirsiniz.

VAN BELVAN ULAŞIM İŞ İLANI

Van Büyükşehir Belediyesi kamyon, tır şoförü ve beden işçisi olmak üzere eleman alım ilanı verdi. Ancak alımlar geçici kadroda yapılacak.

Başvurular için yaş şartı bulunuyor. 25-40 yaş arası olmayanlar başvuru yapamıyor.

En az ilkokul mezunu adaylar başvurabiliyor. Ayrıca en az 2 yıldır Van’da ikamet ediyor olmak gerekiyor.

Erkek adayların da askerliklerini yapmış olmaları şartı bulunuyor.

İş ilanına başvuru işlemleri bir adet fotoğraflı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösterir belge, adli sicil belgesi, askerlik durum belgesi gerekiyor. Başvuru için son tarih 23 Ekim Cumartesi olarak belirlendi.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ İLANI

Muğla’da ise daimi kadroda kamu işçileri aranıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre 78 kamu işçisi alımı gerçekleşecek. Şoförden beden işçisine, mühendisten veterinere birçok farklı alanda personel alımı olacak.

Adaylar en az 18 yaşında T.C. vatandaşları arasından seçilecek. Bazı kadrolar için en az ilkokul mezunu olmak yeterli görülüyor ancak bazılarında kadro için gerekli mezuniyet durumuna sahip olmak şartı bulunuyor. Ayrıca adayların Muğla’da ikamet ediyor olmaları gerekiyor.

İlana başvurular 25-27 Ekim’e kadar devam edecek. Başvurular ilanlarda istenen belgelerle Muğla Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş.’ye şahsen yapılacak.

İŞKUR’da yayımlanan ilanlar için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız:

VAN İŞ İLANI

MUĞLA İŞ İLANI 1

MUĞLA İŞ İLANI 2

MUĞLA İŞ İLANI 3