EğitimGündemPolitikaSağlık

Tüm Türkiye yarın gelecek haberi bekliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak: Yüz yüze eğitim, kısıtlama, tam kapanma…

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine, genel toplantılarından birini yarın gerçekleştirecek. Toplantının ana gündem maddelerinin ise koronavirüs salgını, pandemi olması bekleniyor. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçerek alınan kararları açıklayacak ve konuşmasını gerçekleştirecek.

Yarın gerçekleştirilecek Kabine Toplantısı’nda vaka ve can kayıplarının önüne geçilmesi için atılması gereken adımlar konuşulacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da vaka sayıları konusunda bir sunum yapması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanı Özer de, yüz yüze eğitim için yeni kararları açıklayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “İstenmeyen adam” ilan edeceğiz dediği, Osman Kavala çağrısına imza atan 10 büyükelçinin durumu da toplantıda ele alınacak. Bu ayın sonunda İtalya’nın Başkenti Roma, G20 Liderler Zirvesine ev sahipliği yapacak. Liderler Zirvesi öncesi son hazırlıklar Kabine Toplantısı’nda görüşülecek. Ele alınması beklenen konular üzerinde değerlendirmeler yapılacak.

Terörle mücadele de Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin gündeminde olacak. Terör örgütleri PKK/PYD, FETÖ ve DEAŞ ile mücadelede gelinen son nokta değerlendirilecek.