EkonomiGündem

Hepsiburada.com’dan efsane kampanya! Sayfada yüzlerde ürün 1 liraya satılıyor: Şimdi al Ocak’ta öde

e-Ticaret sitelerinin en başında gelen hepsiburada.com tarafından çok önemli kampanya başlatıldı. Kasım ayında yüzlerce üründe muhteşem indirimler uygulamaya başladı. Kasım ayı boyunca sepete atacağınız 2. ürün 1 TL’den satılacağı açıklandı.

OCAK’TA ÖDEME

Bu yılın ‘Efsane Kasım’ı dahilindeki ‘Şimdi Al Ocak’ta Öde’ kampanyası, 1 – 30 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Bu indirimler teknolojiden, beyaz eşyaya, modadan ev ihtiyaçlarına binlerce ürünü kapsayan alışverişlerde, 2 ay taksit erteleme imkanı sağlayacak. Bununla birlikte bu kampanyaya dahil bankaların kartları ile yapılacak olan bu alışverişlerde kampanya geçeerli olacak. Bu doğrultuda ‘Şimdi Al Ocak’ta Öde’ kampanyası, yasal kısıtı bulunan cep telefonu, kozmetik gibi ürünler hariç binlerce üründe geçerli olacak.

YÜZDE 70’E VARAN İNDİRİM

‘Efsane Kasım’ın bu yılki 3 ana kampanyasından bir diğeri ise, Türkiye’nin gençlerine yönelik hazırlanan ‘Efsane Gençlik’ olarak açıklandı. Gençlerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik ‘Efsane Gençlik’ kampanyası kitaplar, kampüs ve sokak modası, spor giyim, sneaker ve spor çantaları, aksesuarlar gibi ürünlerde yüzde 70’lere varan indirimler sunacak. Ürünlerin ‘bedava kargo’ imkanıyla teslim edileceği kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak ‘Efsane Kasım’ın diğer fırsatı ‘Paylaş Kazan’da ise, belli ürünlerde kendi listelerini hazırlayıp bu listeleri paylaşan Hepsiburada kullanıcıları, hazırladıkları listeler üzerinden yapılacak her satıştan yüzde 5 komisyon oranı tutarında ‘Hepsipapel’ kazanacaklar. Hepsiburada kullanıcıları kendi listelerini oluşturarak Hepsipapel kazanabilecekleri gibi, Hepsiburada’nın hazır listelerini paylaşarak da aynı şartlarla kazanç sağlayabilecekler.