İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR hastanelere en az ilkokul mezunu personel alımına başladı! Başvuru şartları neler? Kimler alınacak?

Ekonomide büyük krizlerin yaşanması ve önümüzdeki aylarda asgari ücretin artacak olması, iş arayan vatandaşları daha da heyecanlandırdı. İş arayan vatandaşlar özellikle İŞKUR’un hastane personel alımlarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda İŞKUR hastanelere en az ilkokul mezunu personel alımına başladı. Peki, başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulunabilir?

Hastane personel alımları için geri sayım başladı. İŞKUR üzerinden çok sayıda şehre eleman alımı başladı. En az asgari ücret verileceği hastane alımı için rakamlar 5 in TL’ye kadar çıkıyor. İşte İŞKUR hastane personel alımı için aranan şartlar ve alım yapılacak birimler..

KPSS ŞARTI YOK

İŞKUR üzerinden yapılan alımlarda adaylarda KPSS şartı aranmayacak. Sadece aşağıda belirtilen genel başvuru şartları ve beraberindeki ilan içerisindeki özel şartları taşımak yeterli olacak. Başvurular ise online olarak İŞKUR’un web sayfası üzerinden olacak.

Aynı zamanda ilan başvuru süreleri, yayımlanan ilanlara göre değişkenlik gösterebiliyor. Aşağıdaki link üzerinden tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

HASTANE PERSONEL ALIM BAŞVURU ARTLARI

KPSS şartsız hastane personel alımları için başvuruları online olarak yapabilirsiniz. En az ilkokul mezunu adayların başvuruda bulunabileceği personel alımları için genel başvuru şartları şu şekilde:

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Vardiyalı çalışabilecek

Çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması

ALIM YAPILACAK BİRİMLER

HASTA DANIŞMANI

HASTA KABUL KAYIT GÖREVLİSİ

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ

HASTA BAKIMI TEKNİSYENİ

HASTANE HİZMETLİSİ

KLİNİK DESTEK ELEMANI

8 Yorum

  1. Tutturmuşsunuz bir asgari ücret diye asgari ücret sistemi çözülür ama ülkede kamu personeli,yaş sınırı,iş ve istihdam sorunlarının en kısa zamanda çözülmesi lazım çünkü insanlar iş bulamıyor bu adaletsiz,etik dışı,vicdansız,akıl dışı çürük bir uygulamadır iş ve istihdamın önünde bir engeldir

  2. 7 ayrı sertifikam bulunmakta hastane içi eğitim leke katılmışlardır hasta bakıcılık hasta ne arşiv bölümü her türlü bilgim vardır. İş istiyorum bayanım

  3. Önlisans mezunuyum hastane yönetim ve organizasyon bölümü okudum iletişim becerim yüksektir ,diksiyonuma güveniyorum problem çözme becerim yüksektir

  4. 5188 silahlı memurum50 yaşında iş arıyorum tecrübe sahibiyim 25sene Yeditepe üniversitesi hastanesinde 21 sene çalıştım sertifikam var 0541 76416 02 acil iş arıyorum türk vatandasi olarak yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler mutlu olurum çocuğum var okutmak zorundayım

  5. 5188 silahlı memurum calisiyorum emekliyim acil iş arıyorum tecrübe sahibiyim 21 sene görev yaptım türk vatandasi olarak iş arıyorum tecrübe sahibiyim 0541 764 16 02