EkonomiGündem

Vatandaşa bir güzel haber daha verildi: O markette kırmızı et fiyatlarında indirim yapıldı! 1 KG kırmızı et 92 liradan 57 liraya düştü

Yaşanan kur dalgalanması ve enflasyon karşısında bazı marketler harekete geçti. Bu doğrultuda marketlerin rekabeti ise vatandaşa yaradı. Marketlerde çeşitli ürünlerde indirim üstüne indirim geldi. Şeker, un ve sıvı yağ indiriminden sonra en çok dikkat çeken bir diğer indirim ise kırmızı et oldu. Kırmızı etin KG fiyatına indirim yapıldı. Carrefour’un indirimli ürünlerini yakından takip eden vatandaşlar için katalog yayınlandı. Konu hakkında market ürününe gelen zamların ardından herkes indirimli ürünleri araştırmaya başlarken vatandaşlara sevindiren haber verildi.

VATANDAŞLARA SEVİNDİREN İNDİRİM

Bilindiği gibi kırmızı et fiyatlarında son dönemlerde yükseliş dikkat çekiyor. Carrefour ise kıyma ve kırmızı et grubunda indirim yaptı. Kilosu 65 TL kıyma 56 lira, 92 lira olan kırmızı et ilk olarak 70 liraya daha sonra ise 57 liraya kadar düştü.

Bu doğrultu 1 KG dana kıyma 56 lira, 1 KG dana kuşbaşı 59 lira, 1 KG dana döş sarma 57 lira, 1 KG dana sote 72 lira, 1 KG dana kuzu karışım kıyma 69 lira, dana tas kebabı 72 liraya satılmaya başlandı.

YAPILAN İNDİRİM

İşte indirimli ürünler listesi: