Bilim, Teknoloji

Tüm Dünya tedirgin! Ay’ın uzak kısmında gizemli ev bulundu! İçeriye girecekler!

Tüm dünya koronavirüs salgınına kilitlenmiş durumdayken, Ay’dan herkesi tedirgin eden bir olay meydana geldi. Çin’in uzay araştırmacıları için gönderilen uzay aracı, Ay’ın uzak bir kısmında gizemli bir ev görüntüledi. Küp şeklindeki yapının içinin nasıl olduğu merak konusu olurken, gelen bilgiye göre yapının içine girecekleri belirtildi.

Ay’ın uzak bir kısmında yapılan çalışmalarda ilginç bir sonuç elde edildi. Yapılan keşif sonucunda Ay’ın uzak kısmında gizemli bir ev görüntülendi. Küp şeklindeki dairenin içinde ne olduğu merak ediliyor. Tüm Dünya tedirgin olurken, herkes buradan gelecek açıklamalara kilitlenmiş durumda.

GİZEMLİ EV OLDUĞU İFADE EDİLDİ

Gelen bilgiye göre Çin’in çalışmalarını izleyen gazeteci Andrew Jones, dün yapmış olduğu paylaşımda, görülen nesneye “Gizemli Ev” dedi.

AY’IN UZAK TARAFI NERESİ?

Yapılan açıklamada görülen nesnenin Ay’ın uzak tarafında olduğu belirtilmesi üzerine herkes Ay’ın uzak tarafı neresi? Araştırmasını yapmaya başladı. Ay’ın görünmeyen kısmı, dünyaya bakmayan kısmı uzak tarafı olarak ifade ediliyor. Bu sebeple Ay’ın Dünya’ya bakmayan kısmı “Ay’ın uzak tarafı” olarak ifade ediliyor.

2-3 AY GÜNÜNE KADAR BAKILACAK

Araç ile gizemli nesne arasında ortalama 80 metre bulunuyor. Bu mesafe sebebiyle, nesnenin bulanık olarak görüldüğü ifade edildi. Önümüzdeki 2-3 ay gününde cihaz nesneye yaklaşarak kontrol edecek.

Bir Yorum

  1. Beklemekten yaşımız geçiyor lütfen ne olur sayın devlet büyüklerim iktisat mezunlarının kadrolarını arttırırmısınız ayrıca memur alımı için 35 yaş sınırına 1 veya 2 yaş daha edilsin yasalaşsın istihdam olamıyoruz geçinemiyoruz 35 yaş yanlışından dönülsün hangi devirde yaşıyoruz