Gündem

TBMM'deki Taşeron Firma Çalışanlarına "Erdoğan'ın Eli Heykeli" Hediye Edildi

Birebir Ölçülerde

Recep Tayyip Erdoğan’ın Elinin Tam Ölçülerinde olduğu bildirilen heykel meclisteki çalışanlara hediye ediliyor. Heykelin üzerinde “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” yazdığı görülüyor.


Birgün’ün haberine göre Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde taşeron firmalar vasıtasıyla çalışan personele Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinin tam ölçülerinde olduğu öğrenilen bronz heykel dağıtıldı.

 


Rabia İşareti Yapan Bronz Heykel

Son zamanlarda mecliste yaşanılan bazı kavga ve tartışmalardan sonra AK Partili milletvekillerine çok sayıda daha önce dağıtılan heykeller taşeron firma çalışanlarına da hediye edilmeye başlandı. Mecliste çalışan taşeron firma personellerine üzerinde “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” yazan ve rabia işareti yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıdığı görülen bronz heykellerden dağıtılıyor.  Dokunulmazlıkların kaldırılmasına yönelik anayasa komisyonu çalışmalarından sonra meclisteki personele dağıtılan heykelin bir başka benzeri daha önce Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın makam odasında da görüntülenmişti.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika gelişmeleri , TBMM haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını ücretsiz indirerek her türlü haberden anında ve her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara