Kamu PersonelleriPersonel Alımı

İkametgah, KPSS, Sınav ve Yaş Şartı Yok! İBB 9 farklı meslekten personel alımı yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketlerinden olan İstanbul Personel Yönetim (İSPER) A.Ş ikametgah, KPSS, Sınav ve Yaş şartı olmaksızın 9 farklı meslekten bay-bayan personel alımı yapacağını duyurdu. İlana göre İBB İSPER, tekniker, veri giriş elemanı, şoför, destek personeli, öğretmen, Ergoterapist, Fizyoterapist, Odyolog ve özel eğitim öğretmeni kadrolarına toplam 36 personel alımı yapacak.

İBB İSPE personel alımı başvuruları başladı ve 31 Ocak 2021 tarihinde sona erecektir. Başvurular İBB Kariyer sayfası üzerinden online şeklinde yapılacak olup bu ilana başvuru yapabilmeniz için mesleklere göre belirtilmiş şartlar aşağıda belirtilmiştir.

Aşağıda belirtilen şartlara uygun adaylar, ilan altında verilen linke tıklayarak ilgili başvuru ekranına ulaşabilir ve buradan hemen iş başvuru kaydınızı oluşturabilirsiniz. Peki, İSPER tekniker, veri giriş elemanı, şoför, destek personeli, öğretmen, Ergoterapist, Odyolog ve özel eğitim öğretmeni alımı için istenilen mezuniyet şartları ve istenilen özel şartlar nelerdir? İşte detaylar…

Başvurular yukarıda belirtilen https://kariyer.ibb.istanbul mail adresine yapılacaktır. Başvuru esnasında belge istenmeyecektir.

TEKNİKER ALIMI

En az ilkokul mezunu ve Sıhhi Tesisat veya Elektrik veya Bakım Onarımcı veya Marangozluk vb. alanların en az birinden sertifika sahibi olmalıdır.

VERİ GİRİŞ ELEMANI ALIMI

En az lise mezunu olmak,

ŞOFÖR ALIMI

En az ilkokul mezunu ve en az B sınıfı ehliyete sahip olmalıdır. Ayrıca iş bu şartnamede belirtilen araçları kullanması için ilgili mevzuatlarda yer alan gereklilikleri (SRC 2- SRC 4, psiko-teknik vb.) sağlamalıdır.

DESTEK PERSONELİ ALIMI

En az ilkokul mezunu olmak,

ÖĞRETMEN ALIMI

Üniversitelerin Eğitim Fakülteleri bölümünden mezun olmalıdır.

ERGOTERAPİST ALIMI

Üniversitelerin Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü 4 yıllık Lisans mezunu olmak ya da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu 4 Yıllık Lisans mezunu olmak ya da Ergoterapi bölümü dört yıllık lisans eğitimden mezun olmuş, tercihen duyu bütünleme eğitimini almış tüm modülleri tamamlamış, engeliler ve hidroterapi alanında hizmet içi eğitim ya da staj yapmış olması ve en az iki yıl bu alanda mesleki deneyime sahip olmalıdır.

ODYOLOG ALIMI

Üniversitelerin Odyoloji lisans bölümü mezunu olmak. Tercihen odyoloji veya dil ve konuşma terapisi alanında yüksek lisans yapmış olmak, İşitme cihazları konusunda deneyimli olmalıdır.

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ ALIMI

Üniversitelerin Özel Eğitim Öğretmenliği (zihinsel engelliler öğretmenliği, işitme engelliler öğretmenliği, görme engelliler öğretmenliği, üstün zekalılar öğretmenliği vb.) bölümü mezunu olmalıdır.

FİZYOTERAPİST ALIMI