Kültür-sanat

Maske Kimsin Sen yarışmasında Keremcem sürprizi! Jüriye sosyal medyadan tepki!

Son dönemde RTÜK tarafından da inceleme başlatılan ve tartışmaların odağı haline gelen Maske Kimsin Sen? yarışması yeni bölümleriyle dikkat çekiyor. Türk televizyonlarının aranan simalarından oluşan jüri üyeleri ve ilgi çekici konsepti ile Maske Kimsin Sen yarışması izlenme rekorları kırıyor. Yarışmanın son bölümünde Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Keremcem sürprizi yaşandı. Maske Kimsin Sen yarışmasında elenmesiyle hayranlarını üzen Keremcem’in ardından jüri üyelerine sosyal medyada büyük tepki geldi.

Maske Kimsin Sen’de İskelet Bombası!

Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’un jüri üyeliğini yaptığı Maske Kimsin Sen yarışması, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Yayın hayatına başladığı günden beri en çok sevilen televizyon programlarından biri haline gelen Maske Kimsin Sen yarışmasının son bölümü yine izlenme rekoru kırdı. FOX TV ekranlarından izleyicilerle buluşan Maske Kimsin Sen yarışmasının 4. bölümünde ünlü popçu Keremcem fırtınası esti.

Tansel Öngel’in sunuculuğunu yaptığı programda, iskelet maskesi büyük ilgi gördü. Jüri üyeleri iskeletin altıda hangi ünlü ismin olduğunu tahmin etmekte büyük zorluk yaşadı. İskeletin kim olduğunu bulmak için tahmin yürüten Melis Sezen, Mahkum dizisinde rol alan İsmail Hacıoğlu tahmininde bulunurken, Doğu Demirkol ise ‘Murat Boz’ dedi.

Maskenin Ardından Keremcem Çıktı!

Ekranların sevilen simalarından Eda Ece ise iskeletin Camdaki Kız’ın yıldızı Feyyaz Şerifoğlu olduğunu söyledi. Fakat maskenin ardından ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem’in çıkması herkesi şaşırttı. Keremcem jüriye espriyle “Beni nasıl elersiniz?” diye tepki gösterirken sosyal medyada da tepkiler çığ gibi büyüdü. Ancak yarışmada dedektiflik yapan jüri üyeleri ise Keremcem’in elenmesinde bir etkisi olmadığını söyledi.

Ünlü popçu ve oyuncu Keremcem’in Maske Kimsin Sen yarışmasındaki başarılı performansı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Programın sıkı takipçileri sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, “Keremcem’in elendiğine mi üzülsem, doğru tahmin ettiğime mi sevinsem bilemedim” ve “Bu performans aşırı güzeldi, Keremcem’in elenmesi erken oldu sanki” gibi ifadeler kullandı. Maske Kimsin Sen programı, FOX TV ekranlarından hafta sonları yayınlanmaya devam ediyor.