Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Vodafone hat kullanan vatandaşlara son dakika duyurusu: Bunu yapan herkese 200 lira veriliyor

Akbank’ın kurumsal internet sitesi üzerinden çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuru kapsamında vodafone hat sahipleri için bir kampanya düzenlendiği belirtilerek Kampanya kapsamında Vodafone müşterisi olan ve Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olduktan sonra 10 gün içinde otomatik fatura ödeme talimatı verenlere Akbank banka kartı veya kredi kartlarına 200 lira değerinde chip-para kazanabilecekleri bildirildi.

AKBANK ŞUBELERİNDE GEÇERLİ DEĞİL

Akbank’ın kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda kampanya ayrıntıları da paylaşıldı. Bu doğrultuda bu kampanyadan ilk defa ve Akbank Mobil üzerinden Akbank’lı olanların yararlanabileceği, kampanyanın sadece Akbank Mobil üzerinden yapılan başvurular için geçerli olduğu ve şubelerde geçerli olmadığı vurgulandı.

200 TL CHİP-PARA VERİLECEK

Kampanyadan sadece bir kez yararlanılacağı bildirilerek kampanya kapsamında Akbank banka kartı veya kredi kartlarından birine yalnızca bir kez 200 TL chip-para yükleneceği Akbank kartı olmayan katılımcılara chip-para yüklemesi yapılamadığı vurgulandı. Ayrıca Chip-para hediyesinden faydalanabilmek için Akbank banka kartı veya kredi kartı sahibi olmak gerektiği vurgulandı.

AYIN ONUNCU İŞ GÜNÜNDE YÜKLENECEK

Konu ile ilgili olarak 200 TL chip-para hediyesi takip eden ayın onuncu iş gününde yükleneceği belirtilerek Mobil’den Akbanklı olmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak adımların takip edilmesi yeterli olduğu vurgulandı.