Gündem

Esra Erol’da stüdyosu karıştı! Parmağını kopartırım tepkisi herkesi şaşırttı

ATV ekranlarının en sevilen programlarından Esra Erol’da yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Esra Erol’danın ekranlara gelen son bölümünde stüdyoda yaşanan gerginlik sosyal medyanın da gündemine düştü. 19 yıldır evli olan Ziyattin Bey ile Seval hanımın dramı tüm Türkiye’nin dikkatini çekti. Geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen programda, evden kaçan Şevval hanımın Erol isimli bir kişinin yanına gidip ev tuttuğu iddia edildi. Bu iddialardan sonra stüdyoda yaşanan gerginlik, sevilen programın sunucusu Esra Erol’u bile tedirgin etti.

Eşinden Boşanmak İstediğini Canlı Yayında Söyledi

Türk televizyonlarının en çok izlenen programlarından Esra Erol’da canlı yayınında yaşananlar izleyicilerde şok etkisi yarattı. ATV ekranlarının reyting rekortmeni Esra Erol’da son bölümünde 19 yıllık evli Ziyattin bey ile eşi Seval hanımın dramı gündeme geldi. Seval hanımın evini terk edip Erol isminde biriyle ev tuttuğu iddia edilirken, canlı yayına ev sahibi bağlandı ve stüdyoda gergin anlar yaşandı. Israrla kocası Ziyattin beyden boşanmak istediğini söyleyen Seval hanım 19 yıllık eşinin kötü muamelesinden bıktığını dile getirdi.

Dört çocuk annesi Seval’in nereye kaçtığını öğrenmek isteyen programın sunucusu Esra Erol, “Seval nereye kaçtın sen? Ben senin niye kaçtığını neden kaçtığını anlamadım.” dedi. Bunun üzerine Seval hanım ise iş arkadaşıyla ev tuttuğunu, kocasının hakareti ve dayağı yüzünden geceleri uyuyamadığını söyleyerek boşanmak istediğini bir kez daha dile getirdi. İş arkadaşı yerine Erol isimli bir adam kaçtığı iddia edilen Seval hanımın ev sahibi Esra Erol’da canlı yayınına bağlandı ve tüm gerçekleri ortaya döktü.

Parmağını Kopartırım Tepkisi Dikkat Çekti

Ev sahibi canlı yanında evi Erol diye birinin tuttuğunu ve Seval hanımla birlikte yanlarında 3 çocuk olduğunu söyledi. Seval hanım ise evi tutarken Erol beyin yardımcı olduğunu söyleyerek kendini savundu. Ziyattin bey araya girmeye çalışınca “Sus bi ya ne olacak beni mi döveceksin? Sen alışkınsın dövmeye. O parmağını koparırım eline veririm.” diyerek tepki gösterdi. Eşinden dayak yediğini iddia eden Seval hanımın konuşmak isteyen kocası Ziyattin beye bu şekilde bir çıkış yapması Esra Erol’u da çok şaşırttı.