Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

İndirimleriyle ünlü markette hafta sonu indirimi yapıldı! 1 KG çay, 3 KG şeker ve 4 litre ayçiçek yağı toplam 137 liraya satılıyor: Tükenmeden hemen alın

Bilindiği gibi temel yaşam ürünleri peş peşe zamlar ile sarsıldı. Vatandaşlar bu gelen zamlardan şikayetçi olsa da mecburen alışveriş yapıyorlar. Bundan kaynaklı olarak vatandaşlar indirimli ürün almak için araştırma yapıyor. Türkiye’de hemen hemen her vatandaş ucuz ayçiçek yağı, ucuz şeker ve ucuz çay almanın yollarını araştırıyorlar.

Ürün fiyatları sert bir şekilde yükselse de bazı marketler de indirimleri ile ön plana çıkıyor. A101, BİM ve ŞOK’un yanı sıra Migros gibi marketlerde de indirimler oldukça dikkat çekiyor. Gelen dev zamların ardından özellikle ayçiçek yağı, şeker ve çay gibi temel yaşam ürünlerinde indirimler ön plana çıkıyor.

Konu ile ilgili olarak Migros’ta 4 litre ayçiçek yağına, 1 KG çaya ve 3 KG şekere indirim yapıldı. Ürünlerin fiyatları ise şöyle oluyor:

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Migros’ta 4 litre Turna Ayçiçek yağı 79.95 liraya, 1 KG Rize çayı 29.50 liraya ve Doğuş 3 KG toz şeker 27.95 liraya satılmaya başlandı.

Ürünlere ulaşmak için aşağıdaki bağlantı adreslerini tarayıcınızın adres satırına yapıştırarak ulaşabilirsiniz.

AYÇİÇEK YAĞI: https://www.migros.com.tr/turna-aycicek-yagi-pet-4-l-p-3eb724

ŞEKER: https://www.migros.com.tr/dogus-toz-seker-3-kg-p-3285aa

ÇAY: https://www.migros.com.tr/migros-rize-cayi-1000-g-p-2f961b