Gündem

Masterchef Türkiye şampiyonuna hediye yağmuru! Acun Ilıcalı bu sefer kesenin ağzını açtı

Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği Masterchef Türkiye 2021 yarışmasının finali gerçekleşti ve şampiyon belli oldu. Muhteşem bir finalle sona eren Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından Masterchef’te şampiyon Eren Kaşıkçı oldu. Yaptığı yemeklerden sonra şeflerden en yüksek puanı alan Eren şampiyonluğa hak kazanırken, Hasan ise Masterchef Türkiye 2021 ikincisi oldu. Bu yıl Masterchef şampiyonunu hediye yağmuruna tutan Acun Ilıcalı’nın kesenin ağzını açması dikkatlerden kaçmadı. Reyting rekorları kıran yarışmada birinci olan Eren’e çifte ödül müjdesi geldi.

Eren’den Şampiyonluk Açıklaması


Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliklerini yaptıkları Masterchef Türkiye 2021 yarışması muhteşem bir final ile sona erdi. Tv8 ekranlarından yayınlanan ve izlenme rekorları kıran yarışmada şeflerden en yüksek puanı almayı başaran Eren şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını kaldırırken finalde duygusal bir konuşma yapan Eren, kızına verdiği sözü tuttuğunu ifade etti.

Kızıyla birlikte şampiyonluk pozu veren Masterchef Eren, “Verdiğim sözü tuttum şef. Ben buraya geldiğimde Maya’ya söz vermiştim. Çok uzun bir yol oldu. Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bir kupa var elimde ama iki şampiyon var.” ifadelerini kullandı. Masterchef izleyicileri şampiyonluk ödülünün ne olduğunu merak ediyordu. Sosyal medyada da çok konuşulan Masterchef Türkiye şampiyonluk ödülü konusunda Acun Ilıcalı’dan beklenmeyen bir hamle geldi.

Lüks Araba Hediye Edilecek

Konuyla ilgili edinilen son bilgilere göre MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonu, lüks bir arabanın sahibi olacak. Acun Ilıcalı, bu sezon reyting rekorları kıran yarışmada birinciliği kazanan Eren’e ödül üstüne ödül verecek. Lüks bir otomobilin yanı sıra Masterchef Türkiye 2021 şampiyonuna Dubai’de ultra lüks bir tatil hediye edileceği de konuşuluyor.

Tv8 ekranlarından yayınlanan ve her sezon izlenme rekorları kıran MasterChef Türkiye’de 2018 yılında şampiyona 100 bin TL para ödülü verilmişti. Daha sonraki yıllarda ise yarışmayı birinci bitiren yarışmacılara lüks otomobil hediyesi vardı. Medya patronu Acun Ilıcalı’nın bu sezon Masterchef şampiyonuna çifte hediye vereceği iddia edildi.