Ekonomi

Ev hanımlarına ve öğrencilere özel düşük faizli kredi imkanı! Akbank 50 bin TL’ye kadar anında kredi seçeneğini duyurdu

Enflasyon verilerinin artması ve döviz kurlarında görülen oynaklık ile birlikte, vatandaşların ekonomik anlamda yaşadığı zorluklar, bankaların sunduğu kredileri daha sık şekilde gündeme getirmeye başladı. Bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar bu kredilerde araştırmalarına devam ederken, birçok banka da vatandaşlara çeşitli kredi kampanyalarını sunmaya başladı. Çalışanlara ve emeklilere özel olarak sunulan kredi kampanyaları gibi şimdi de ev hanımlarına ve öğrencilere yönelik kredi fırsatları kendisini göstermeye başladı. Akbank, ev hanımlarına ve öğrencilere 50 bin TL’ye kadar kredi kampanyalarını başlattı. Gelir belgesi olmadan 36 ay vade ile 50 bin TL’ye kadar nakit destek kredisi kullanılabilecek.

İlk 3 Ay Geri Ödeme Ertelenebiliyor

Gelir belgesi olmayan ev hanımı ve öğrenciler, 50 bin TL’ye kadar 36 ay vade ile düşük faiz oranlarından yararlanarak Akbank üzerinden başvuruda bulunabilecek. Daha önce kredi ya da kredi kartı kullanmış olan ev hanımı ve öğrenciler başvuru yapabilecek. Akbank tarafından yapılan duyuruda aranan şartlar arasında 18 yaşından büyük olmak ve kredi notunun istenen seviye ve üzerinde olması gerektiği ifade edildi. Akbank’ın sunduğu bu kredi türünden yararlanmak isteyen ve aranan şartları karşılayan vatandaşlar, 50 bin TL’ye kadar 36 ay vade seçeneği ile kredi başvurusunda bulunabilecek ve başvurusu onaylanan vatandaşlar, geri ödemelerde ilk taksit ödemesini de 3 ay (90 gün) erteleyebilecek.

Akbank Hesabı Olan Kişiler Başvuruda Bulunabiliyor

Akbank tarafından ev hanımlarına ve öğrencilere sunulan bu kredi türünde aranan şartlar arasında bir de başvuruda bulunacak olan kişilerin Akbank hesabının olması şartı bulunuyor. Akbank hesabı olan vatandaşlar, gelir belgesi sunmadan Akbank uygulaması üzerinden direkt başvuru yapabilecek. İsteyen vatandaşlar internet bankacılığı ile isteyen vatandaşlar da mobil bankacılık uygulaması ile başvuruda bulunabilecek. Ocak ayı sonuna kadar verilecek olan kredide düşük faiz oranları uygulanacak.

SMS Yoluyla Başvuru Seçeneği

İnternet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden yapılabilecek olan başvuruların yanı sıra isteyenler SMS ile başvuruda bulunabilecek. SMS yolu ile başvuruda bulunmak isteyenler, 4425 numarasına “Kredi” yazıp göndererek başvuruda bulunabilir. Bankanın aradığı şartlara uygun olan vatandaşlar, kredisini anında alabilecek. Akbank’ın uyguladığı faiz oranları hizmet koşullarına, kredinin miktarına ve vade seçeneklerine göre değişiklik gösterebilir.