EkonomiGündem

SGK emeklilerine karşılıksız ek ödeme veriliyor! 31 Mart’a kadar başvuru yapabilirsiniz

SGK emeklilerine maaşlara ek ödeme fırsatı! 31 Mart’a kadar emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşları bu bankadan çekme sözü veren emekli vatandaşlar ek ödeme ayrıcalığının tadını çıkaracak. Üstelik kampanyaya mevcut maaşını İş Bankası’ndan alan ve ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih edenler de dahil. İşte ek ödemenin detayları…

SSK veya Bağkur’dan emekli olacaklar, SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvurarak İş Bankası’nı tercih edebiliyor. Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyorlar.

Emekli maaşları, şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi aracılığı ile kolaylıkla taşınabiliyor. Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işlemleri yapılabiliyor. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş gerçekleşebiliyor. Maaş taşıma işleminin ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı da hızlıca verebilirsiniz. Peki güncel promosyonlar ne kadar?

İş Bankası emekliler için güncel promosyon tutarları:
1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 1.750 TL,
1.500 – 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 1.875 TL,
2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 2.000 TL olarak açıklandı.