Gündem

Telefonun başında çaresiz bekleyen Hakan Altun sonunda beklediği teklifi aldı! Evliliğe ilk adım…

Son dönemde Kanal D ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Şarkılar Bizi Söyler, yine izlenme rekorları kırdı. Her hafta birbirinden ünlü konukların yer aldığı programa bu hafta İzel, Kutsi ve Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncularından Atakan Çelik ve Safa Sarı konuk oldu. İzleyenlere büyük bir keyif yaşatan Şarkılar Bizi Söyler programında, İzel’in Hakan Altun’a yaptığı sürpriz teklif damgasını vurdu. Sosyal medyada çok konuşulan bu teklifin ardından Hakan Altun hayranları da büyük heyecan yaşadı.

İzel’den Sürpriz Evlenme Teklifi

Yayın hayatına başladığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Şarkılar Bizi Söyler programı yine ünlü konukları ve keyifli şarkılarla izleyicisini mest etti. Kanal D ekranlarının sevilen programında haftanın ünlü konukları arasında yer alan İzel, sürpriz bir evlenme teklifi ile herkesi şaşırttı. İzel’in Hakan Altun’a evlenme teklifi ettiği o anlar, Sibel Can ve diğer Şarkılar Bizi Söyler konuklarını çok şaşırttı. İzel evlilik açıklamasında Beyaz’ı denediğini de söyleyerek “Bir sen kaldın bir beyaz kaldı bir ben kaldım, ben Beyaz’ı denedim ama olmadı.” ifadelerini kullandı.

İzel ve Hakan Evlensin Kampanyası

Sosyal medyadaki yorumlara dikkat çeken şarkıcı İzel, “Ben sana ödül verirken benim fanlarım bizi çok samimi bulmuş ve İzel ile Hakan evlensin diye bir kampanya başlatmışlar. Şimdi benden bunu çok istiyorlar ben onların isteklerini asla kıramam.” dedi. Haftanın merakla beklenen Şarkılar Bizi Söyler programında yaşanan bu teklif, sosyal medyanın da gündemine bomba gibi düştü. İzel’in sürpriz evlenme teklifi Hakan Altun hayranlarını da heyecanlandırdı.

Kutsi İlan-ı Aşk İsimli Şarkısını Söyledi

Şarkılar Bizi Söyler programındaki tüm konukları ve ekran başındakileri şaşırtan sürpriz evlenme teklifi sosyal medyada çok konuşuldu. İzel’in stüdyoda Hakan Altun’a evlenme teklifinin ardından ünlü şarkıcı Kutsi’nin stüdyoya “İlan-ı Aşk” isimli şarkısını söyleyerek girmesi ise herkesi heyecanlandırdı. Şarkılar Bizi Söyler programında İzel ve Hakan Altun dans ederken, bu anlar her iki şarkıcının hayranlarından büyük ilgi gördü.