Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Banka kartı olan herkes için duyuru yapıldı! Herkesin hesabına 900 TL yatırılıyor: Hesabınıza bakın

Akbank tarafından yeni bir kampanya başlatıldı ve bu kampanyaya katılanlara 900 TL’ye kadar verileceği bildirildi. Banka tarafından bu kampanya hakkında bir duyuru yayımalndı ve duyuruda Akbank Kartı ile 30 Nisan 2022’ye kadar yapılacak her internet alışverişine %2, aylık 75 TL’ye, toplam 900 TL’ye varan chip-para hediye edileceği bildirildi. Ayrıca duyuruda bu kampanyadan sadece ilk defa Akbanklı olarak olan müşterilerin yararlanabileceği ifade edildi.

900 TL’YE KADAR VERİLECEK

Konu ile ilgili olarak bu duyuruda ilk kez Akbanklı olanlar için açıklama yaptı. 1-27 Mayıs 2021 arasında Akbank Mobil kanalından ilk kez Akbanklı olanlara özel, dijital kullanım özellikli Akbank Kart’ınız ile 30 Nisan 2022’ye kadar yapacağınız her internet alışverişinize %2, aylık 75 TL’ye, toplam 900 TL’ye varan chip-para hediye edileceği bildirildi. Kampanyanın ayrıntıları belirtilen duyuruda kampanyanın 30 Nisan’a kadar devam edeceği belirtilirken bu kampanyadan 1 – 27 Mayıs 2021 tarihleri arasında ilk kez Akbank Mobil kanalından Akbank müşterisi olmuş ve müşteri edinim süreci içerisinde dijital kullanım özellikli Akbank Kart başvurusu yapmış, dijital kullanım özellikli bireysel asıl açık banka kartı sahibi müşterilerin yararlanabileceği ifade edildi. Diğer müşteriler için kampanyanın geçerli olmadığı ifade edildi.

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYANLAR

Kampanya kapsamında ilgili koşulları sağlayan müşterilerin dijital kullanım özellikli bireysel asıl açık Akbank Kart’ı ile yapacakları her internet alışverişine %2, aylık 75 TL’ye, toplam 900 TL’ye varan chip-para hediye edilecektir. Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında bir takvim ayı içerisinde en fazla 75 TL, toplam 900 TL’ye varan chip-para kazanabilecektir. Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda Axess, Wings, Free, Neo, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamaların kampanyaya dahil olmadığı ifade edildi.

ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.