Ekonomi

Boş tost satılmaya başlandı! Fiyatıyla talep gördü! Boş tost fiyatı ne kadar?

Dün sosyal medyada yayılan bir görüntü herkesi şoke etti. 19,90 TL’den satılan boş baklava sonrasında şimdi de boş tost satılmaya başlandı. İçinde sadece biber ve ketçapın olduğun boş tost fiyatı ile tutacak gibi gözüküyor. Peki, boş tost fiyatı ne kadar?

Son dönemlerde iğneden ipliğe pek çok ürüne zam geldi. Maliyetlerin arttığı bu dönemlerde esnaf da kendi başına çözümler bulmaya başladı. Bir tatlıcı, dükkanının camına boş baklavayı 19.90 TL’den sattığını duyurdu. Bir görüntü de tostçudan geldi.

BOŞ TOST FİYATI

Bir tostçu yarım ekmeğin arasında biber ve ketçap koyarak ürünü 2 TL’den satmaya başladığını duyurdu. Ürünün fiyatı sebebiyle talep göreceği düşünülüyor.

Şu an için şubeleri Ankara, İstanbul ve Gaziantep’te olan bu dükkan, “Boş Tost” sattığını duyurdu. 2 TL’den boş tost satan dükkanda fiyatın altında, “Sene 1980’li anmak nostalji yaşamak isteyenleri bekliyoruz efendim” notunu düştü. Sosyal medya hesabından ise “Eskileri yâd etmek ve nostalji anmak isteyenlere Gaziantep şubemize boş tost satışlarımız başlamıştır” notunu paylaştı.

CAN YILMAZ ŞAKA YAPMIŞTI

Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden boş tost ile ilgili bir şaka yapmıştı. Yaptığı şakanın gerçek olması herkesi şaşırttı. İşte Can Yılmaz’ın o paylaşımı:

“Boş baklavadan sonra, hızlı bir beyin jimnastiği yaparak ‘Boş Tost’ kavramını hayata geçirdim. Ürün sadece ekmek ve bir miktar elektrik ile ortaya çıkıyor. İlk ısırık öncesi 5 saniye kadar, tostun içinde ne olmasını istiyorsan düşünüyorsun ve ısırıyorsun, bitti gitti”