Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

BP istasyonlarından Türkiye geneli duyurusu: Akaryakıt ve otogaza indirim yapıldı

Son dönemde akaryakıt fiyatları öyle bir hale geldi ki otomobil sahipleri kontak kapatacak duruma geldi. Bu fiyatlar doğrultusunda araç sahipleri kampanya araştırmasına başladı ve alacakları yakıtlarda indirimin yolunu araştırıyorlar. Araç sahipleri benzin, motorin ve LPG’yi nereden indirimli alacaklarına ilişkin araştırma yaparken peş peşe haberler gelmeye başladı. Kampanya kapsamında akaryakıt ve otogaza indirim yapılıyor. Peki bu indirim vatandaşın cebine nasıl yansıyacak? Detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

40 TL İNDİRİM DUYURULDU

Bonus karta sahip olan vatandaşlar 15 Şubat tarihine kadar anlaşmalı BP istasyonlarından kampanyalı akaryakıt satın alabilecekleri gibi bu kampanya ile benzin, motorin ve LPG’de indirim alacaklar. Bu alışverişler ile 40 TL puan yatacak ve otomobil sahipleri yakıt alımlarında 40 TL indirim yaptırabilecek.

BBVA Bonus resmi internet sitesinden bu konu hakkında bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda 15 Şubat’a kadar Bonus üyesi BP istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL Bonus, BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 40 TL’ye varan Bonus kazanma imkanı verildiği bildirildi. Bu kazanılan puanlar ise bir sonraki alışverişlerde kullanılabilecek ve 40 TL indirim yapılacak.

15 ŞUBAT’TA BİTECEK

Yapılan duyuruda kampanyanın koşulları da paylaşıldı. Söz konusu kampanya 15 Şubat’ta sona erecek ve tek seferde ve farklı günlerde yapılan 4 defa 150 TL ve üzeri işlemlerden 30 TL bonus/indirim kazanılacaktır. Kampanyaya BonusFlaş uygulaması aracılığıyla katılan kart sahipleri 40 TL’ye varan bonus kazanılacağı belirtilirken aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 150 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilinde olduğu ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Kampanya müşteri bazındadır. SMS ile katılanlar en fazla 30 TL bonus, BonusFlaş ile katılanlar en fazla 40 TL’ye varan bonus kazanabilir. Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için “Hemen Katıl” butonu tıklanmalı veya SMS ile katılmak için “EVET BP” yazarak 3340’a SMS gönderilmesi gerekmektedir. İlk alışverişten önce katılım yapılması gerekmektedir. Kazanılan bonus, 21 Şubat-06 Mart 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılmalıdır.

Yapılan duyuruda kullanılmayan puanların 6 Mart’ta geri alınacağı belirtilerek BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan faydalanamayacağı ifade edildi. Kampanyaya katılan diğer banka Bonus kartları, 01 Ocak-15 Şubat 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarından yaptıkları akaryakıt ve/veya otogaz harcamalarında SMS ile katılım için 30 TL indirim alacak ve bu indirim harcama yapılan kartlarının ekstresine yansıtılacaktır.

GEÇERLİ KARTLAR

Garanti Bonus’lar, Flexi, Money, Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Alternatifbank Bonus, ICBC Turkey Bonus, Fibabanka Bonus, Deniz Bonus Business, Alternatifbank Bonus Business, ICBC Turkey Bonus Business, Fibabanka Bonus Business, Türkiye Finans Happy Businss Card, Bonus Business ve Easy kartlar dahildir.