Genel

Kırmızı Oda Final Yaptı! Başrol Ünlü Diziye Transfer Oluyor!

Bu akşam yayınlanan son bölümüyle seyirciye veda eden Kırmızı Oda’nın başrolü Binnur Kaya’nın ‘kardeş yapım’ Masumlar Apartmanı’na transfer olacağı konuşuluyor.

TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda bu akşam final bölümüyle ekranlara veda ediyor. Kırmızı Oda dizisinin başrolü Binnur Kaya, dizide canlandırdığı Doktor Hanım karakteriyle Masumlar Apartmanı dizisine dahil olmaya hazırlanıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve final yapmaya hazırlanan Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım karakterini canlandıran Binnur Kaya’nın yeni dizisi belli oldu.

Masumlar Apartmanı Dizisine Dahil Olacak

Dizi kulislerinde konuşulan dedikodulara göre sevilen oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Doktor Hanım karakteriyle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine dahil olacak.

TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi isimler yer alıyor. Dizinin ilk sezonunda İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasının ardından Masumlar Apartmanı’nın kan kaybettiği ve düşen reytinglerin artması için Melisa Şenolsun’un dahil edildiği iddia edilmişti.

Ara Sıra Konuk Oluyordu

Ancak istenen reytingi getiremeyen Şenolsun diziye erken veda etmiş, diziye ikinci sezonda dahil olan bir başka isim Aslıhan Gürbüz de reytinglere fayda etmemişti. Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım karakterine hayat veren Binnur Kaya, ilk sezonundaki ilgiyi ikinci sezonunda göremeyen Masumlar Apartmanı dizisinin bir bölümüne konuk olmuştu.

Aynı Rolü Canlandırmaya Devam Edecek

Sevilen oyuncu, Kırmızı Oda’nın final yapmasıyla birlikte bir bölüm konuk olduğu Masumlar Apartmanı dizisinde düzenli olarak aynı rolü canlandırmaya devam edecek. Binnur Kaya hamlesinin reytingleri yükseltip yükseltmeyeceği merakla bekleniyor.

Yeni Yolculuklarda Buluşmak Dileğiyle

Kırmızı Oda final yapıyor: Öte yandan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi ekran yolculuğunu bu akşam sonlandırıyor. TV8’de cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda, 18 Şubat akşamı ekrana gelecek olan 61. bölümüyle final yapacak. Dizinin biteceğini sosyal medya hesabından duyuran Kaya, “Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61’inci bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.