Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Borcu olanlara anında para veriliyor! Borcunu kapatmak isteyen vatandaşlara 77 bin TL veriliyor: Hemen hesabınıza görebilirsiniz

Borcu olan vatandaşlar tarafından borcun kapanması için çeşitli fırsatlar araştırılıyor. Bu doğrultuda borcunu kapatmak isteyen vatandaşlara 77 bin liraya kadar borç kapatma kredisi verileceği bildirildi. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören kredi kampanyası ile vatandaşlara 77 bin lira veriliyor ve borçların kapatılması ve tek bir noktaya borçlanılması hedefleniliyor. Ziraat Bankası tarafından verilen bu krediye hızlı onay alınabileceği belirtildi. Ziraat Bankası tarafından kolay ödeme koşulları da sunulurken 77 bin lira için 24 ay vade seçeneği olduğu ifade edildi.

EMEKLİ İSE MAAŞLAR BANKAYA TAŞINACAK

Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden web sitesi üzerinden başvurularını yapabilecekleri belirtildi ve internet bankacılığı ve de mobil uygulama üzerinden de kredi başvurusu yapılabileceği vurgulandı. Ziraat Bankası’nın başlattığı bu kredi kampanyasında Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullananların emekli olmaları durumunda kendi bankalarından emekli maaşlarını almalarını istediği bildirildi.

BORÇLAR KAPANACAK

Kampanya kredi yönergesine uyan vatandaşlar, bankanın internet sitesi ve müşteri hizmetleri numarası üzerinden banka şubelerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecekleri ve kredi onaylanırsa borçların kapatılabileceği ifade edildi.

77 bin lira borç kapatma kredi ile gündeme bomba gibi düşen Ziraat Banka’sı büyük ilgi görürken yoğun başvurular neticesinde müşterilerinin ilgisinden memnun olan banka bir süre daha bu kampanyayı sürdürmesi bekleniyor. Ziraat Bankası üzerinden 77 bin lira veya borç ne kadar ise başvuru yapılabilir ve başvurular onaylanırsa borçlar kapanabilecektir.