Ekonomi

Kredi Kartıyla Superonline Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Kredi kartıyla Superonline fatura ödemesi yapılabilecek kanallar şunlardır;

  • Anlaşmalı bankalar
  • Superonline müşteri hizmetleri servisi
  • Superonline abone merkezleri
  • PTT

Superonline fatura ödemesi, internet aracılığıyla kredi kartı bilgileri girilerek, nakit olarak da bankalardan, Superonline abone merkezlerinden ve PTT’den yapılabilir. Kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verilebilir, internet bankacılığı veya superonline müşteri hizmetleri aracılığı ile internet üzerinden online ödeme gerçekleştirilebilir. MOKA Fatura online fatura ödeme sisteminden kredi kartı ile online ödeme yapılabilir.

Superonline Fatura Ödemesi Hangi Bankalardan Yapılır?

Superonline fatura ödemesi yapılabilecek bankalardan, kredi kartı ile veya gişelerden nakit olarak gerçekleştirilebilir. Superonline fatura ödemesi hemen hemen bütün bankalardan yapılabilir. Superonline faturası ödenebilecek bankalar şunlardır;

Akbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), ICBC, Garanti Bankası, Halk Bankası,

ING Bank, Kuvet Türk, Odeobank, Şekerbank, HSBS, Finansbank, Fibabank, Denizbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Anadolu Bank, Alternatifbank, Aktifbank

Superonline fatura ödemesi yukarıda adı geçen bankalardan

  • Gişelerden kredi kartı veya nakit olarak
  • ATM’lerden kredi kartı veya nakit olarak
  • Otomatik ödeme talimatı verilerek
  • İnternet bankacılığı kullanılarak
  • Telefon bankacılığı kullanılarak
  • Kredi kartına otomatik ödeme talimatı verilerek gerçekleştirilebilir.

Superonline Müşteri Hizmetlerinden Fatura Ödemesi Nasıl Yapılır?

Superonline müşteri hizmetlerinden fatura ödeme, 0850 222 0 222 nolu numarayla müşteri hizmetleri aranarak kredi kartı bilgilerinin girilmesi ile yapılır. Visa ve Mastercard  sahibi aboneler, ödemelerini kredi kartına otomatik ödeme talimatı vererek de gerçekleştirebilirler.

Yapılan işlemler en geç 48 saat içerisinde sisteme yansıtılır. İşlem gerçekleştikten 48 saat sonra sisteme yansımayan işlemlerden gecikme faizi alınamaz.

Superonline Abone Merkezlerinden Fatura Ödemesi Nasıl Yapılır?

Superonline abone merkezlerinden fatura ödeme, kredi kartı veya nakit olarak yapılabilir. Kredi kartıyla yapılan ödemelerde 2 TL işlem ücreti alınır. Nakit ödemelerde de işlem ücreti alan bazı abone merkezleri vardır.

PTT Şubelerinden Superonline Fatura Ödemesi Nasıl Yapılır?

PTT’den Superonline faturası ödeme, gişelerden kredi kartı veya nakit olarak yapılabilir. PTT şubelerinden sadece gişelerden bizzat gidilerek işlem yapılır. İnternet üzerinden Superonline fatura ödemesi gerçekleştirilemez.

İnternetten Superonline Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

İnternetten Superonline faturası, kurumsal iş yerleri için kurumsalwebislem.superonline.net sitesine girilir ve ilgili menüden fatura ödemesi gerçekleştirilir. Bireysel ödemelerde ise superonline.net sitesinden fatura ödemeleri gerçekleştirilebilir.

Siteye giriş yapıldıktan sonra hesap bilgileri girilir, daha sonra ‘Fatura Ödemeleri’ kısmından, istenilen bilgiler girilerek kredi kartı ile ödeme yapılabilir.

Superonline aboneleri; Superonline fatura ödemesi, borç sorgulama, borç öğrenme, fatura ödeme gibi işlemleri, MOKA Fatura online fatura ödeme merkezinden gerçekleştirebilirler. Sorgulama ekranına abone numarası yazılarak, geçmiş dönem ve mevcut borçlar görülebilir, kredi kartıyla ödeme yapılabilir.

Superonline Abone Numarası Nasıl Öğrenilir?

Superonline abone numarası, superonline ADSL faturalarında bulunan 8 haneli müşteri numarasıdır. Borç sorgulama, fatura ödeme gibi online işlemlerde, arama ekranına müşteri numarası girilerek istenilen bilgilere ulaşılabilir.

MOKA Fatura İle Superonline Fatura Ödemesi Nasıl Yapılır?

MOKA Faturayla Superonline faturası ödeme, kredi kartıyla güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilir. MOKA Fatura sitesine giriş yapılarak veya uygulama indirilerek, ödeme yapılmak istenen kuruluş seçilir.

Superonline fatura ödeme işlemleri seçilir, arama ekranına 8 haneli müşteri hizmetleri numarası girilir. Açılan sayfadan geçmiş dönem borçları sorgulanabilir ve mevcut borç ödenebilir. İlgili alana kredi kartı bilgileri girilerek online fatura ödemesi yapılabilir. MOKA Fatura, lisanslı ve güvenilir bir online fatura ödeme sistemidir.