Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Paket bugün resmen onaylandı: Başvuru yapana anında sıfır faizli 5.000 TL veriliyor!

Garanti Bankası internet sitesi üzerinden çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda şubeye gitmeden müşteri olan vatandaşlara kampanya başlatıldığı belirtilerek şubeye gitmeye gerek kalmadan müşteri olan herkese faizsiz ve masrafsız 5.000 TL para verileceği belirtildi. Ayrıca bu kredi için geri ödemelerin ise 12 ay vadeli olarak yapılabileceği ifade edildi. Banka tarafından yapılan duyuruda kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı. Bu kapsamda duyuruda kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerin yararlanabileceği belirtildi ve kampanyaya katılanlar Mobilden Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 3 gün içinde %0 faizli ve masrafsız krediye başvurabileceği ifade edildi.

OLUMLU OLURSA VERİLECEK

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerli olduğu belirtildi ve bu kampanyanın şubelerde geçerli olmadığı paylaşıldı. Kredi başvurusu Garanti BBVA müşterisi olma süreci tamamlandıktan sonra Garanti BBVA Mobil üzerinden gerçekleştirilebileceği belirtildi ve söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacağı vurgulandı.

ANINDA 5.000 TL VERİLİYOR

Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum kredi tutarı 5000 TL, maksimum vade ise 12 aydır. Kampanyadan gerçek kişiler ve şahıs firmaları faydalanabilir. Kullanılabilecek kredi türü; gerçek kişiler için bireysel ihtiyaç kredisi, şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisidir Temassız Müşteri olma sürecini tamamlayan Garanti BBVA müşterilerimiz, ilgili kampanyadan müşteri olduktan sonraki ilk kredi kullandırımlarında faydalanabilir.

Konu ile ilgili olarak Garanti BBVA tarafından yapılan duyuruda kredi koşullarını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı da aktarıldı.